Maşinile zburătoare – O nouă dimensiune de libertate

Maşinile zburătoare – O nouă dimensiune de libertate

author
1 minute, 18 seconds Read

Companiile aeriene au un record cu privire la siguranţă, dar cu toate astea, transportul aerian comercial este departe de a fi unul convenabil.Maşinile zburătoare – O nouă dimensiune de libertate

Poză: terrafugia.com

În timp ce tehnologia s-a dezvoltat foarte mult, transportul nu să îmbunătăţit semnificativ în ultimii 50 ani.

Maşinile vă permit să setați propriul program, dar sunt lente și periculoase: navetiști petrec în medie cinci ore pe săptămână în trafic, și la nivel global, mai mult de un milion de oameni mor în accidente auto în fiecare an.

Avem nevoie de siguranța aviației comerciale, confortul și flexibilitatea unui autoturism, precum și libertatea cerului liber.

Terrafugia, o companie din Massachusetts, intenționează să creeze o maşină – avion, care va ajuta omenirea să se deplaseze mult mai uşor: “Nu vă gândiţi la ea ca la o maşină care zboară, gândiţi-vă că la un avion care se conduce.” a declarat, Carl Dietrich.

Conceptul TF-X este o maşină hibrid cu patru locuri şi cu aripi care va zbura pentru noi în funcţie de locul în care dorim să ajungem, oferind mai multă siguranță faţă de cea oferită de un automobil modern.

Aceasta este transportul viitorului, aducând un nou nivel de libertate, flexibilitate şi posibilitatea de a ateriza și a conduce în situaţii de vreme rea, putând fi parcat într-un garaj auto standard. Maşina poate zbura în, şi din, peste 5.000 de aeroporturi publice din Statele Unite și manevrarea ei pe drumurile publice și pe autostrăzi este legală.

Similar Posts