Mănușa inteligentă cu ajutorul căreia poți sa ajungi un mic Beethoven

Mănușa inteligentă cu ajutorul căreia poți sa ajungi un mic Beethoven

author
1 minute, 27 seconds Read

A început ca un experiment pentru profesorul Georgia Starner, însă ceea ce a rezultat ar putea face pe oricine un maestru la chitară, pian sau chiar la pași de dans.

8902759

Tot ce trebuie să faci pentru a deveni un Beethoven este să porţi această mănuşă.

Mănușa lui este ca una dintre acele mănuși din piele fără degete pe care le porţi la sala de sport, doar că are aplicată o cutie robotizată din fire fixe la spate. Această cutie conţine un aparat de radio și un microcontroler Bluetooth. Acest lucru înseamnă că poți să îl conectezi la laptop sau la mobil și va începe să arate ceea ce poate.

Music Mobile Touch infuzează un fel de memorie musculară, care, în teorie, poate reduce într-adevăr timpul pentru a învăţa diverse lucruri, cum ar fi cântatul la pian.

Dar are un mare potențial, el enumeră o serie de alte aplicații, cum ar fi limbajul semnelor și Braille. Pentru cei care au avut leziuni la măduva spinării această mănuşă le conferă unele senzaţii în mâini pe care aceştia le-au pierdut.

Dacă ai fost vreodată un dansator sau un chitarist ştii că important este modul în care te deplasezi sau îţi foloseşti mâna şi mai puţin gândirea. Aici intervine mănuşa inteligentă. Activitățile FLP asociate cu mănușa permit unui individ să învețe o calificare, prin simțul tactil în timp ce efectuează o activitate.

Desigur, nu ajungi brusc un Beethoven doar ce pui mănuşa pe mână, însă cercetările arată că poţi deveni maestru într-un ritm mai rapid şi mult mai precis.

Similar Posts