Lucruri de care trebuie să fii conștient când te apuci de Airsoft

Lucruri de care trebuie să fii conștient când te apuci de Airsoft

author
2 minutes, 17 seconds Read

Airsoft este un sport care la prima vedere pare o joacă de copii, dar lucrurile stau complet diferit. Dacă te pasionează acest sport și chiar ai încercat de câteva ori, e bine să fii conștient de mai multe lucruri încă de la startul tău într-o competiție de anvergură în lumea acestui sport.

Propuneți un buget realist

Airsoft București nu este un sport care se poate practica cu un buget limitat, dar nici nu este un sport scump dacă îl practici rar, la o ieșire cu gașca. În cazul în care începe să îți placă foarte mult acest sport, e bine să ai în vedere mai multe lucruri legat de cheltuielile care apar pe parcurs.

În primul rând vei avea nevoie de mai multe replici de arme, pe care le folosești în funcție de terenul de joc, competiție, jucători și rolul tău în echipă. La început, până devii expert, utilizezi o armă standard. E bine să ai un buget realist să nu consumi foarte mulți bani din start.

Pe lângă replica de armă, în airsoft trebuie să ai un echipament adecvat. Acesta include bocanci militari, ochelari de protecție, cască, haine adecvate pentru acest sport și alte accesorii. E bine să te echipezi standard la început, fiindcă pentru un echipament complex bugetul atribuit va fi unul foarte mare, în funcție de nevoile tale.

Costuri care apar constant sunt cele pentru muniție, pe care o epuizezi la fiecare tragere. Așadar, ia în calcul și câte partide ai lunar, ce muniție folosești, tip de armă, astfel încât să găsești un echilibru în bugetul alocat pentru airsoft. De asemenea, terenul de joacă și închirierea acestuia sunt costuri adiționale de care nu poți scăpa.

Învață legea și regulile de joc

Ca orice joc care poate pune în pericol jucătorii dacă nu sunt utilizate corespunzător replicile de armă, e important să cunoști atât regulile de joc cât și legea. Când posezi o replică de armă, sunt anumite reglementări în ceea ce privește modul în care o transporți, unde o depozitezi și ce tipuri de arme ai voie să folosești fără un permis de port armă. În afara terenului de joc nu ai voie deloc să scoți replicile de armă și să le utilizezi în medii necontrolate.

Acesta e un sport tactic, pentru pasionații de jocuri cu împușcături care au reguli stricte la fel ca orice militar. Asigură-te că te încadrezi și poți respecta toate regulile, deoarece abaterile de la regulă pot provoca răni coechipierilor de joc.

 

Similar Posts