Locul în care îţi apar coşurile pot avea o semnificaţie relevantă pentru sănătatea ta

Locul în care îţi apar coşurile pot avea o semnificaţie relevantă pentru sănătatea ta

author
1 minute, 32 seconds Read

Coşurile nu sunt dorite de nimeni, însă iată că zona în care acestea îşi fac apariţia pot avea o semnificaţie referitoare la probleme de sănătate.

Locul în care îţi apar coşurile pot avea o semnificaţie relevantă pentru sănătatea ta

Fruntea, sprâncenele, nasul, urechile, obrajii şi bărbia sunt indicatori ai funcționării organismului tău fie că este una bună sau una rea.

În funcţie de zonă îţi poţi trata coşurile în aşa fel încât să nu îţi mai apară.

Partea de sus a frunții are legătură cu digestia ta. Datorită consumului de alimente necorespunzătoare, se acumulează toxinele, motiv pentru care îţi apar coşurile în această zonă. Schimbă alimentaţia, manâncă mai sănătos şi bea apă cu lămâie și coşurile vor dispărea.

Deasupra sprâncenelor denotă că eşti stresată sau deprimată şi de asemenea, ai probleme cu somnul. Soluţia este să dormi mai devreme de ora 23:00.

Dacă zona afectată este nasul înseamnă că ai probleme cu tensiunea. Ca şi remediu încearcă să ai grijă la alimentaţie, hidratează-te şi odihneste-te.

Coșurile care apar între sprâncene arată că ai probleme cu ficatul, asta datorită grăsimilor şi a abuzului de alcool.

Coşurile de pe urechi arată că ai probleme cu rinichii. Încearcă să reduci consumul de sare şi să bei cât mai multă apă.

Dacă îţi apar coşuri pe partea dreaptă a obrazului îţi arată că ai probleme cu plămânii, cel mai probabil cauzate de alergii, fumat şi probleme respiratorii.

Bărbia şi zona din apropierea gurii arată că ai probleme la stomac. Poate fi cauzată de fast-food sau constipație.

Probleme cu rinichii şi organele reproducătoare sunt semnalate de coşurile apărute pe obraji. De obicei acestea semnalează un dezechilibru hormonal și o menstruație care fluctuează.

Similar Posts