luni, august 8, 2022

Locul în care îţi apar coşurile pot avea o semnificaţie relevantă pentru sănătatea ta

Date:

Share:

Coşurile nu sunt dorite de nimeni, însă iată că zona în care acestea îşi fac apariţia pot avea o semnificaţie referitoare la probleme de sănătate.

Locul în care îţi apar coşurile pot avea o semnificaţie relevantă pentru sănătatea ta

Fruntea, sprâncenele, nasul, urechile, obrajii şi bărbia sunt indicatori ai funcționării organismului tău fie că este una bună sau una rea.

În funcţie de zonă îţi poţi trata coşurile în aşa fel încât să nu îţi mai apară.

Partea de sus a frunții are legătură cu digestia ta. Datorită consumului de alimente necorespunzătoare, se acumulează toxinele, motiv pentru care îţi apar coşurile în această zonă. Schimbă alimentaţia, manâncă mai sănătos şi bea apă cu lămâie și coşurile vor dispărea.

Deasupra sprâncenelor denotă că eşti stresată sau deprimată şi de asemenea, ai probleme cu somnul. Soluţia este să dormi mai devreme de ora 23:00.

Dacă zona afectată este nasul înseamnă că ai probleme cu tensiunea. Ca şi remediu încearcă să ai grijă la alimentaţie, hidratează-te şi odihneste-te.

Coșurile care apar între sprâncene arată că ai probleme cu ficatul, asta datorită grăsimilor şi a abuzului de alcool.

Coşurile de pe urechi arată că ai probleme cu rinichii. Încearcă să reduci consumul de sare şi să bei cât mai multă apă.

Dacă îţi apar coşuri pe partea dreaptă a obrazului îţi arată că ai probleme cu plămânii, cel mai probabil cauzate de alergii, fumat şi probleme respiratorii.

Bărbia şi zona din apropierea gurii arată că ai probleme la stomac. Poate fi cauzată de fast-food sau constipație.

Probleme cu rinichii şi organele reproducătoare sunt semnalate de coşurile apărute pe obraji. De obicei acestea semnalează un dezechilibru hormonal și o menstruație care fluctuează.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img