Laptele de migdale şi ceaiul verde – combinaţia uimitoare, care te ajută să slăbeşti

Laptele de migdale şi ceaiul verde – combinaţia uimitoare, care te ajută să slăbeşti

author
1 minute, 11 seconds Read

O modalitate perfectă de a te trezi bine dispus şi de a avea energie încă de dimineaţă este să consumi ceai sau cafea. Foarte mulţi dintre noi ştim că ceaiul este benefic pentru sănătatea noastră şi foarte bun pentru detoxifiere.Laptele de migdale şi ceaiul verde – combinaţia uimitoare, care te ajută să slăbeşti

Photo credit: / Foter / CC BY-NC-SA

Dieta prezentată în continuare este benefică pentru cei care vor să slăbească şi să-și menţină greutatea normală. Combinația de lapte de migdale și ceai are un gust bun şi este, de asemenea excelentă în curățarea și detoxifierea organismului.

Această dietă te va ajuta să pierzi de la 0,5 la 2 kg într-o zi. Însă trebuie să ţi seama că nu poate fi consumat în fiecare zi, ci numai două zile pe săptămână.

Ingrediente sunt după cum urmează:

1,5 litri de lapte de migdale

2 linguri de ceai verde original

Mod de preparare:

Se fierbe și se răcește laptele de migdale până ajunge la 70 de grade, apoi se adaugă 2 linguri de ceai verde.

Se acoperă şi se lasă timp de 20 de minute. Se strecoară şi se bea.

Bea o ceaşcă la fiecare 2 ore. Această băutură este absorbită mai bine, pentru că ceaiul verde uşurează digestia laptelui de migdale și lapte ameliorează efectele cofeinei.

Bea cel puţin 2 litri de apă pe zi, pentru că această băutură este un diuretic puternic, iar apa va menţine echilibrul în corpul tău.

Similar Posts