joi, ianuarie 27, 2022

La doar 16 ani va reprezenta România la Jocurile Olimpice!

Recomandam si

Se apropie cu pași repezi Jocurile Olimpice de la Soci. Chiar dacă România nu se poate mândri cu sportivi de excepție aspiranți la medaliile de aur, participarea sportivilor care reprezintă România este un adevărat câștig pentru aceștia.

1123288

Un caz mai deosebit este cel al lui Iulian Pîtea, un junior de doar 16 ani, care a reușit o performanță incredibilă, aceea de a se califica la aceste Jocuri Olimpice- într-o probă în care puțini români reușesc: aceea de sărituri cu schiurile.

El și-a asigurat acesta participare în urma unui concurs care a avut loc în Japonia unde s-a clasat pe locul 12, acest loc asigurându-i biletele pentru Olimpiadă.

Iulian este cel de-a doilea sportiv român calificat la această categorie, primul fiind Virgil Neagoe care a participat la J.O. din 1992 care au avut loc la Albertville, în Franța unde s-a clasat pe poziția 57.

Chiar dacă Iulian Pîtea nu se găsește încă în cercul favoriților, să sperăm că v-a face o figură frumoasă, și că va reprezenta cu brio țara noastră! Are timp încă să crească.

Mult succes, Iulian!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Cum alegi cea mai buna pompa submersibila pentru acasa?

Despre pompa submersibila Pompele submersibile in general sunt proiectate pentru a fi complet scufundate in apa. Acestea sunt plasate in...
- Advertisement -