Jucării sexuale pentru începători

Cuplurile aflate la începutul relației sau care au prea puțină experiență ar putea alege să își condimenteze viața sexuală cu ajutorul jucăriilor erotice. Pentru început, nu trebuie încercate lucruri prea complicate dar din fericire, fiecare magazin erotic sau site de sex shop are în ofertă accesorii special concepute pentru toate nivelele de experiență.

Jucării sexuale pentru începători

Inelul pentru penis

Cele mai multe inele sunt dotate și cu accesorii pentru stimularea clitorisului în timpul penetrării. Unele au chiar un sistem de vibrație care provoacă plăcere partenerei, în timp ce inelul prelungește erecția lui.

Fluturele

Este un vibrator pentru doamne și domnișoare care fiind de mici dimensiuni, poate stimula interior dar și clitoridian.


Vibratorul dublu

Este un accesoriu clasic, utilizat în relațiile sexuale, indiferent de nivelul de experiență al celuilalt, în special pentru că provoacă ambilor parteneri plăcere în același timp. Se desface în două părți distincte, pentru stimulare clitoridiană, respectiv pentru stimularea testiculelor.

Bilele vaginale

Este un dispozitiv format din două bile metalice cu înveliș din latex, prinse de un șnur. Acestea întăresc mușchii vaginali și provoacă un orgasm rapid și mai intens.
Limba vibrator

Este un accesoriu erotic, simplu de utilizat atât pentru stimulare cât și pentru distracție. Dispozitivul are formă cilindrică ce are atașată o jucărie tip limbă pentru experiențe de neuitat.
Set de bondage

Un set compus din mască pentru ochi, cătușe, hamuri, uleiuri de masaj sau lubrifiant, poate fi o soluție soft pentru preludii.

Costumații sexy

Ajută la jocuri de rol, scenarii, punerea în practică a fanteziilor și de ce nu, pentru simpla distracție și inițiere în dorințele secrete ale celuilalt.

Un puf din pene pentru gâdilat

Sunt instrumente simpatice cu care poți începe un joc erotic. Cuminți, cu utilizare ușoară, penele pentru gâdilat oferă senzații intense în timpul preludiilor.

Lubrifianți și uleiuri de masaj

Lubrifianții sunt realizați din materiale calitative, anti-iritare, cu forme diferite, cu arome intense, scopul fiind acela de a ușura contactul sexual, în special pentru persoanele care își încep viața sexuală.

Uleiurile de masaj apropie partenerii, creează un cadru intim înaintea partidelor de sex și în plus, mirosurile provocatoare, intensifică dorința sexuală.

Măști și eșarfe

Este un mod simplu de a-ți provoca partenerul, dar intens și care te ajută să atingi orgasme senzaționale, în special dacă la acestea se adaugă o pereche de cătușe, un căluș pentru gură sau o lenjerie sexy.

 Sare de baie cu parfum ademenitor

Această sare de baie se eliberează în apă, luând forma unor perle de gel cu proprietăți de hidratare a pielii și care în plus, vor colora apa.

 

WordPress › Eroare

A fost o eroare critică pe acest site web.

Află mai multe despre depanarea WordPress.