marți, iulie 5, 2022

Îți vine să crezi că poți să platești doar un euro chirie pentru un apartament în acest oraș?

Date:

Share:

Cartierul Fuggerei din Augsburg, în sudul Germaniei a fost construit de către Jakob Fugger, unul dintre cei mai mari bancheri din Germania.

Îți vine să crezi că poți să platești doar un euro chirie pentru un apartament în acest oraș?

Acesta a vrut să facă o faptă bună pentru oamenii neajutoraţi, astfel că, a creat o serie de locuinţe pentru care a cerut o chirie foarte mică.

Pentru a avea un apartament în acea regiune, la acel preţ existau şi câteva condiţii. Una dintre ele presupunea ca aceştia să fie catolici si se roage de 3 ori pe zi pentru sufletul şi bunăstarea bancherilor.

De asemenea, locuitorii trebuie să ajungă mai devreme de ora 10 acasă deoarece dacă se închid porţile aceştia pot intra doar dacă plătesc o amendă cuprinsă între 50 de euro cenţi şi un euro.

Nu există cazare în comun, fiecare familie are un apartament care include o baie, un dormitor, o bucătărie un salon şi o cameră mică de rezervă.

Îți vine să crezi că poți să platești doar un euro chirie pentru un apartament în acest oraș?

bildmaterial

Întreg apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 metri pătraţi. Chiria acestui apartament a fost şi a rămas de un gulden olandez, echivalentul a 0.88 euro.Jakob Fugger de Lily, cunoscut sub numele de Jakob Fugger cel bogat sau uneori, Jakob II, a fost un mare comerciant, antreprenor minerit și cel mai mare bancher al Europei.

A început studiile la vârsta de 14 ani în Veneția, aceasta rămânând, reședința principală până 1487. Temelia averii familiei a fost creată în principal de comerțul de textile cu Italia.

Ca bancher a avut o influență decisivă asupra politicii europene la momentul respectiv. El a finanțat creșterea lui Maximilian I și a adus contribuții considerabile pentru a asigura alegerea regelui spaniol Carol V.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img