Îngheţata Kinder, desertul care te va cuceri pentru totdeuna

Îngheţata Kinder, desertul care te va cuceri pentru totdeuna

author
1 minute, 45 seconds Read

Toată lumea iubeşte ciocolata Kinder. Este delicioasă, are un gust fin, iar reţetă de mai jos va deveni desertul vostru preferat.

Îngheţata Kinder, desertul care te va cuceri pentru totdeuna

Pentru început topiţi în baia de aburi 16 ciocolățele Kinder cu lapte. Amestecaţi până când sunt topite şi omogenizate şi turnaţi ciocolată într-un bol adânc.

Separat umflaţi un balon suficient încât să daţi forma cupei de îngheţată, că în clipul de mai jos, legaţi-l la capăt, apoi treceţi balonul prin ciocolata topită, până la jumătate.

Balonul cu ciocolată se trece prin bombonele glazurate pentru a da un aspect frumos cupei de îngheţată şi este gata să fie introdus la frigider pentru ca ciocolata să se întărească.

Atenţie: pentru a evita ca balonul să se spargă în contact cu ciocolata topită, lăsaţi-o să se răcească câteva minute înainte de a trece balonul prin aceasta.

Să trecem acum la prepararea îngheţatei Kinder.

Umpleţi un vas cu gheaţă şi puneţi deasupra bolul în care aţi turnat frişca lichidă. Începeţi să o bateţi cu ajutorul unui mixer, adăugând treptat ciocolată topită.
Când frişca s-a întărit, adăugaţi bucăţi rupte de ciocolată Kinder şi amestecaţi.

Adăugaţi lapte condensat şi amestecaţi încontinuu până se omogenizează.

Turnaţi îngheţata într-o caserolă, uniformizaţi bine amestecul şi lăsaţi la congelator pentru 3 ore.

Scoateţi apoi balonul cu ciocolată de la congelator, înţepaţi-l pentru a-l îndepărta de pe ciocolată şi a rămâne doar forma cupei. Apoi puteţi să puneţi îngheţata în cupa de ciocolată şi gata.

Acest desert pe lângă faptul că este deosebit de arătos o să atragă o mulţime de priviri admirative şi de laude când o să îl serviţi familiei sau invitaţilor.

Urmăriţi şi clipul de mai jos pentru mai multe detalii şi bucuraţi-vă de un dulce delicios şi uşor de făcut.

Similar Posts