miercuri, mai 25, 2022

Îngheţata Kinder, desertul care te va cuceri pentru totdeuna

Date:

Share:

Toată lumea iubeşte ciocolata Kinder. Este delicioasă, are un gust fin, iar reţetă de mai jos va deveni desertul vostru preferat.

Îngheţata Kinder, desertul care te va cuceri pentru totdeuna

Pentru început topiţi în baia de aburi 16 ciocolățele Kinder cu lapte. Amestecaţi până când sunt topite şi omogenizate şi turnaţi ciocolată într-un bol adânc.

Separat umflaţi un balon suficient încât să daţi forma cupei de îngheţată, că în clipul de mai jos, legaţi-l la capăt, apoi treceţi balonul prin ciocolata topită, până la jumătate.

Balonul cu ciocolată se trece prin bombonele glazurate pentru a da un aspect frumos cupei de îngheţată şi este gata să fie introdus la frigider pentru ca ciocolata să se întărească.

Atenţie: pentru a evita ca balonul să se spargă în contact cu ciocolata topită, lăsaţi-o să se răcească câteva minute înainte de a trece balonul prin aceasta.

Să trecem acum la prepararea îngheţatei Kinder.

Umpleţi un vas cu gheaţă şi puneţi deasupra bolul în care aţi turnat frişca lichidă. Începeţi să o bateţi cu ajutorul unui mixer, adăugând treptat ciocolată topită.
Când frişca s-a întărit, adăugaţi bucăţi rupte de ciocolată Kinder şi amestecaţi.

Adăugaţi lapte condensat şi amestecaţi încontinuu până se omogenizează.

Turnaţi îngheţata într-o caserolă, uniformizaţi bine amestecul şi lăsaţi la congelator pentru 3 ore.

Scoateţi apoi balonul cu ciocolată de la congelator, înţepaţi-l pentru a-l îndepărta de pe ciocolată şi a rămâne doar forma cupei. Apoi puteţi să puneţi îngheţata în cupa de ciocolată şi gata.

Acest desert pe lângă faptul că este deosebit de arătos o să atragă o mulţime de priviri admirative şi de laude când o să îl serviţi familiei sau invitaţilor.

Urmăriţi şi clipul de mai jos pentru mai multe detalii şi bucuraţi-vă de un dulce delicios şi uşor de făcut.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img