in

Se pare că rechinii merg pe uscat acum, scuzați-mă, dar nu, mulțumesc

Se pare că rechinii merg pe uscat acum, scuzați-mă, dar nu, mulțumesc

Dacă există un lucru pe care toată lumea poate fi de acord, este că rechinii sunt mișto ca rahatul. Sunt drăguți, au sute de dinți ascuțiți ca niște brici (cu excepția ta, rechin balenă, dar tot stăpânești), chiar și pielea lor este formată din dinți esențial microscopici și, la fel ca cel mai bun prieten al tău de încredere de la școala elementară, nu s-au schimbat cu adevărat de-a lungul sutelor de milioane de ani în care au trecut.

Sau așa ne-am gândit !

Se pare că în ultimele câteva milioane de ani, la cel puțin nouă specii de rechini de pe coasta Australiei și a Noii Guinee au învățat să meargă în spatele nostru. Acești nemernici convingători, numiți rechini epolete, își folosesc acum aripioarele pentru a se târî peste recifele de corali.

Deci, în primul rând, absolut dracu '.

Am avut încredere în tine! Ai fost stânca noastră într-o mare învolburată de schimbări evolutive! Cum ne-ai putea face asta, „rechini epolete”, dacă acesta este chiar numele tău adevărat. Te-am iubit așa cum ai fost și apoi te duci și ne trădezi încrederea în acest fel. Nu aș fi surprins dacă de fapt ne-ai înfipt în spate, având în vedere că probabil ai și acum un fel de mâini de rechin futut.

Când se termină, rechinii ??

Ei bine, nu se termină aici, pentru că ghici ce naiba. Ei nu doar aruncă pe toți un deget mijlociu cu palmă și se scotocesc peste recife, ci merg de fapt pe uscat.

OK, NU. NU.

Uită-te la acest tâmpit

Îndrăzneala. bil. Depășim de peste un an o nenorocită de pandemie globală, din care va trebui să trecem cu toții prin sentimente ciudate și înșelătoare în jurul hârtiei igienice, cum ar fi un în timp ce , și acum acest rahat? Rechinii părăsesc nenorocitul de ocean și fac plimbări pe plaje, și cu asta trebuie să ne ocupăm acum ?? Nu. NU. Rechinii au avut șansa de a se aventura pe uscat cu câteva sute de milioane de ani în urmă, și-au făcut decizie și pun piciorul jos. Piciorul meu uman, care locuiește pe uscat. Nu putem permite acest lucru.

Există deja prea multe rahaturi. Nimeni nu are timp sau energie pentru a face față „oh, apropo, rechinii vor să meargă printre noi” deasupra tuturor. Poate citești asta și te gândești: „Nu este mare lucru! Toți rechinii care merg sunt foarte mici, nu reprezintă o amenințare! ” La care spun, în primul rând, faptul că normalizezi „rechinii ambulanți” este dezgustător, mă îmbolnăvești. În al doilea rând, da sigur că sunt mici acum , dar ce se întâmplă atunci când decid că vor să devină mai mari? Au decis deja că vor să părăsească nenorocitul de ocean fără să consulte pe nimeni, crezi că îl vor conduce grupul atunci când vor să facă volumul?

Șansă grasă, prietene.

Și ce fel de exemplu este această setare pentru rechinii care sunt deja mari? Dacă nu credeți că rechinii tauri sau albii grozavi se vor îmbrăca și vor face imediat exemplul imediat ce vor auzi despre ce fac acești puni de 2 metri, atunci trebuie să vă treziți și să mirosiți sarea de mare. vrei să vrei să-l privești în ochi și să-i spui lui Jaws să iasă de pe gazon? Nu!

Nu-mi place nu am încredere în ea și nici tu nu ar trebui să.

What do you think?

Written by CodeRevolution

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Acest Foster Chihuahua urăște pe toată lumea și totul este îndrăgostit

Acest Foster Chihuahua urăște pe toată lumea și totul este îndrăgostit