luni, ianuarie 24, 2022

Imagine șocantă publicată de o tânără din Ucraina pe contul de Instagram

Recomandam si

O tânără din Ucraina a reușit să șocheze o lume intreagă după ce a publicat pe propriul cont de Instagram, o fotografie în care ţine în mână un obiect furat de prin resturile avionului doborât pe un câmp din Doneţk, estul Ucrainei.

Imagine șocantă publicată de o tânără din Ucraina pe contul de Instagram

Este vorba despre un rimel care probabil a aparținut unei victime, a accidentului aviatic care a avut loc recent în Ucraina.

Fotografia era însoțită de următoarea explicație: “Un rimel din Amsterdam, de pe câmp, mai exact. Înţelegeţi ce vreau să spun”.

Valul de reproșuri și comentarii negative care au însoțit fotografia, au determinat-o pe aceasta să steargă până la urmă fotografia.

Se pare că populația percepe într-un alt mod consecintele catastrofei aviatice, aceștia neascunzându-și faptele, prin care și-au insușit din lucrurile personale ale victimelor, mai multe rude ale victimelor fiind nevoite să anuleze cardurile de credit sau abonametele telefoanelor mobile, pe care urainienii care le-au găsit, nu s-au sfiit să le folosească.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Ghid incepatori pentru SMS Marketing

Consumatorii devin din ce in ce mai confortabili sa interactioneze cu companiile pe dispozitivele lor mobile. Marketingul prin SMS...
- Advertisement -