Iată cum poţi calma şi vindeca înţepăturile de albine

Iată cum poţi calma şi vindeca înţepăturile de albine

author
1 minute, 15 seconds Read

Înţepăturile de albine pot fi foarte dureroase. Atunci când o albină te înţeapă, aceasta lasă sub pielea ta un săculeţ de venin. Dacă acul si săculeţul cu venin sunt scoase imediat de sub piele, durerea va dispărea, în caz contrar zona se va umfla iar durerea se va accentua.

Din fericire, poți scăpa de umflăturile minore şi de durerile de înțepături de albine prin utilizarea unui anti-inflamator natural, şi anume compresa cu sare de mare.

Această sare conține magneziu și sulfaţi, care ajută la reducerea inflamaţiei minore, precum și a durerilor musculare.

Iata cum se utilizează sarea în cazul unei înţepături de albine

Această metodă este de departe cel mai simplu remediu pe care îl ai la îndemână, acasă. Sarea ajută ca acul să iasă la suprafaţa pielii. Ridică acul cu ajutorul unei pensete şi aplică, apoi, o compresă de soluție, obţinută din sare şi apă pentru a reduce umflătura.

Amestecă două linguri de sare cu o ceașcă de apă rece și înmoaie un prosop de bumbac în acel amestec. Aplică ulterior pe zona afectată. Această compresă va reduce umflătura.

În plus, poți utiliza, de asemenea, papaya, banane, sau un ananas. Aceste fructe conţin enzime care descompun toxinele proteice care provoacă durerea și umflarea. Pur și simplu aplică o bucată de fruct pe zona afectată și te vei simți mult mai bine.

Similar Posts