Iată cum îi poţi face pe cei de lângă tine să se relaxeze

Iată cum îi poţi face pe cei de lângă tine să se relaxeze

author
1 minute, 19 seconds Read

Fie că eşti la prânz cu colegii sau la o petrecere cu străinii, aceste sfaturi te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit și de asemenea, să comunici mai uşor cu cei de lângă tine.

Iată cum îi poţi face pe cei de lângă tine să se relaxeze


Un introvertit

Atunci când persoana de lângă tine este una introvertită, o poţi face să se degajeze vorbind în acelaşi ritm cu ea şi pe acelaşi ton. De asemenea, ajută dacă stai lângă ea şi nu în faţa ei. Cercetările arată că introvertiţii au nevoie de opt secunde de liniște înainte de a răspunde la o întrebare.

Un extrovertit
Nu ai putea crede că un extrovertit are nevoie de ajutor în situații sociale, dar uneori, aceştia simt presiuni pentru a menține o conversaţie. Permite-le să fie în centrul atenției punând diverse întrebări.

Şeful tău Poţi să te simţi ciudat să discuţi cu şeful tău în afara biroului, dar o adunare socială este o bună ocazie prin care poţi aprofunda relația voastră.

În primul rând, rezistă tentaţiei de a vorbi despre servici, demonstrează că ai o viață interesantă şi în afara corporației.

Gazda
Fii un oaspete perfect şi adu la petrecere ceva ce ştii că veţi folosi, cum ar fi o sticlă de vin. Comunică cu cei care nu cunosc mulţi oameni prezenţi la această petrecere. Întârzie 15 minute astfel încât gazda să poată termina și ultimele retuşuri.

Similar Posts