Iată cinci utilizări uimitoare ale uleiului de nucă de cocos care îţi vor schimba viața

Iată cinci utilizări uimitoare ale uleiului de nucă de cocos care îţi vor schimba viața

author
1 minute, 43 seconds Read

Uleiul de cocos este unul dintre ingredientele de uz casnic extrem de sănătos şi des utilizat în gospodări. Acesta poate fi folosit pentru gătit, frumusețe, sănătate și mult alte situații.
Iată cinci utilizări uimitoare ale uleiului de nucă de cocos care îţi vor schimba viațaPhoto credit: mealmakeovermoms via Foter.com / CC BY-ND

Iată câteva moduri mai puţin cunoscute în care poţi folosi laptele de nucă de cocos

Gel de ras

Cremele de bărbierit pe care le cumperi de la magazin au de multe ori produse chimice dure, care pot usca pielea. Uleiul de cocos este o alternativă mult mai bună atunci când vine vorba de bărbierit. Hidratează pielea şi ajută firele de păr să se ridice astfel încât, să poată fi tăiate mai uşor.

Balsam pentru păr
Uleiul de cocos este, de asemenea, un produs minunat dacă ai părul încâlcit. Umezeşte părul cu apă, apoi cu ulei de cocos şi lasă-l să acţioneze câteva minute. Cu ajutorul unui pieptene poţi acum să îţi descâlceşti mult mai uşor părul.

Hidratează coatele
Uleiul de cocos poate fi folosit pentru a restabili umezeala în coate, dacă acestea tind să fie uscate. Același lucru se poate spune pentru călcâiele sau orice altă parte din corp care pare excesiv de uscată.

Exfoliază pielea Uleiul de cocos poate fi folosit pentru a exfolia buzele, picioarele și fața prin adăugarea unor alte ingrediente de uz casnic. Pentru buze poți amesteca o linguriţă de ulei de nucă de cocos, cu două lingurițe de zahăr, pentru picioare poți amesteca sare de mare cu ulei de nucă de cocos într-un raport de 2:1, iar pentru fața amestecă uleiul de nucă de cocos cu bicarbonat de sodiu într-un raport de 1:1.


Înlocuieşte untul

Poți înlocui untul în întregime cu ulei de nucă de cocos. De fapt, uleiul de nucă de cocos este o alternativă excelentă la unt, are gust foarte bun şi este sănătos pentru tine.

Similar Posts