Iată ce atitudine iau artiştii pentru a evita tragedii asemănătoare cu cea petrecută în Colectiv

Iată ce atitudine iau artiştii pentru a evita tragedii asemănătoare cu cea petrecută în Colectiv

author
2 minutes, 15 seconds Read

“Taine”, o trupă rock a decis să-și anuleze toate concertele planificate până în momentul în care fumatul va fi interzis în cluburi pentru a evita să mai aibă loc astfel de tragedii.

Iată ce atitudine iau artiştii pentru a evita tragedii asemănătoare cu cea petrecută în Colectiv
„Cu toții trecem prin momente groaznice în aceste zile de mari încercări. Toată comunitatea celor care iubesc muzica rock și nu numai, este profund şocată și îndurerată de evenimentul apocaliptic care a avut loc în clubul Colectiv zilele trecute. Am pierdut zeci de colegi, prieteni, cunoscuți, fără să apucăm să ne luăm rămas bun, alții se zbat între agonie și moarte în spitale, mulți dintre ei vor fi mutilați pe viață, încât putem spune cu tristețe: „DA, astăzi suntem mai puţini”, declara cei din trupa Taine.

“În semn de profundă compasiune pentru frații noștri de scenă, precum și pentru toți prietenii dispăruţi dintre noi sau spitalizați în stare gravă, colegii, rudele și familiile lor, oamenii care au avut de suferit și care încă mai suferă de pe urma tragicului eveniment, anunțăm pe această cale că ne anulăm concertul care trebuia să aibă loc pe 6 noiembrie în cadrul Festivalului Top T. Ne pare nespus de rău că nu putem fi prezenți acolo pentru cei care sunt sănătoși și care voiau să ne vadă, dar suntem profund marcați de accidentul teribil, astfel încât am stabilit să punem pauză pentru moment”, au adăugat aceştia.

De asemenea, şi DJ-ul Markus Schulz, unul dintre cei mai căutaţi DJ din lume a declarat că va renunţa în totalitate să mai folosească materiale pirotehnice în show-urile sale și în plus, va încerca să convingă şi alte trupe să ia aceasta decizie. „Când ieși seara să te distrezi, important e să simți că ești într-un loc sigur. De cele mai multe ori, noi cei care urcăm pe scenă avem cea mai mare bucurie dimineața, când putem să le împărtășim prietenilor ceea ce am simțit. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în București ne arată ce se poate întâmpla de multe ori și cred că trebuie să schimbăm ceva, pentru siguranța noastră. De acum, voi refuza efectele pirotehnice în toate show-urile mele.”, a declarat acesta.

Fiecare dintre noi îşi manifestă durerea şi părerea de rău pentru sufletele pierdute şi pentru cei care se zbat între viaţă şi moarte. De asemenea, fiecare dintre noi vrea să se implice, să facă o schimbare prin care să împiedice ca astfel de tragedii să mai aibă loc.

Similar Posts