Iată câteva întrebuinţări neobişnuite ale apei de gură

Iată câteva întrebuinţări neobişnuite ale apei de gură

author
1 minute, 40 seconds Read

Listerine este probabil una dintre cele mai populare ape de gură. Inventată secolul trecut se bucura chiar şi în prezent de o mare popularitate în întreaga lume. Iniţial, Listerine a fost folosită ca şi antiseptic chirurgical, pentru că mai apoi să devină apa de gură.

Iată câteva întrebuinţări neobişnuite ale apei de gură

Iată mai jos o serie de întrebuinţări ale popularei ape de gură la care nu te-ai fi gândit până acum.

1. Pentru dezinfectarea rănilor

Dacă v-aţi tăiat accidental şi nu aveţi la îndemână apă oxigenată, puteţi folosi fără nicio problema Listerine pentru a cauteriza rana.

2. Înlocuieşte loţiunea după ras Listerine înlocuieşte cu succes loţiunea sau crema după ras


3. Ajuta la dezinfectarea locuinţei

Adaugă un capac de Listerine în găleata cu apă când cureţi în casă pentru a îndepărta bacteriile de pe jos

4. Curaţă baia
Dacă observi că în baie a apărut mucegai din cauza umidităţii, pulverizează pe pereţi un pic de apă de gură şi spală după câteva minute.

5. Remediu împotriva ciupercii piciorului Listerine elimină eficient ciupercile de pe unghii. Pentru aceasta trebuie doar să ţineţi picioarele în lichidul antiseptic timp de 30 de minute sau să ungeţi zonele afectate cu un tampon înmuiat bine în Listerine. Rezultatele nu vor întârzia să apară după câteva aplicări


6. Pentru îngrijirea călcâielor

Listerine înmoaie şi exfoliază foarte bine pielea aspră a picioarelor. După clătirea picioarelor în Listerine ştergeţi-le cu un prosop aspru şi veţi fi surprinsă cât de moi vor deveni călcâiele dumneavoastră.


7. Remediu pentru acnee

Persoanele cu tenul gras ar trebui să şteargă faţa de 1-2 ori pe zi cu un tampon de vată înmuiat în Listerine. Veţi vedea că veţi scăpa de acnee în cel mai scurt timp.

8. Remediu împotriva răcelii
Imediat ce simţiţi o durere în gât faceţi gargară cu Listerine şi răceala se va diminua.

Similar Posts