Iată câteva idei creative care te pot ajuta în acest sezon

Iată câteva idei creative care te pot ajuta în acest sezon

author
1 minute, 31 seconds Read

Pentru a face ceva deosibit pentru o persoană apropiată sau pentru locuinţa ta nu este neapărată nevoie de o investiţie mare, poţi obţine produse simpatice din produse ieftine şi banale, unele din ele reciclabile.

Iată câteva idei creative care te pot ajuta în acest sezon

Acest video ne demonstrează că multe din materialele pe care de obicei le aruncăm la coşul de gunoi pot fi folosite şi într-un mod util.

1.S-a terminat hârtia igienică? Nu arunca rola de carton rămasă, poţi obţine din ea un ambalaj de cadouri foarte drăguţ.

2.De asemenea, dintr-o rolă de carton rămasă de la o hârtie igienică poţi obţine o modalitate de a împiedica rolele de hârtie de copt, de aluminiu sau de hârtie de împachetat să nu se desfacă.

3.Cu puţină apă şi pudră instant poţi obţine zăpadă artificială fără toxine cu care poţi orna diferite colţişoare din locuinţa ta.

4.Foloseste recipientul de plastic sau carton de la ouă si poţi obţine un recipient excelent pentru globuri, recipient care îţi păstrează globurile în perfectă siguranţă.

5.Pentru ca bradul de Crăciun să fie mereu proaspăt şi viu colorat fă o compoziţie dintr-un sfert de litru de apă caldă, 2 linguri zahăr şi 2 linguri de oţet. Toarnă compoziţia zilnic în ghiveci sau în vasul în care ţi bradul.

6.Un umeraş – o modalitate bună de a păstra instalaţia de pom funcţională de la an la an. Încolăceşte instalaţia de pom în jurul unui umeraş pentru ca aceasta să nu se încurce şi astfel să fie uşor de desfăcut.

Dacă ai şi alte idei pe care le putem folosi în această perioadă nu ezita să ni le spui şi nouă!

Similar Posts