Hotel Afrodita

Hotel Afrodita

author
2 minutes, 30 seconds Read

Situat in pitoreasca statiune balneara Baile Herculane, Hotelul Afrodita este o alegere ideala pentru turistii care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de tratament in Baile Herculane, cele mai bune oferte . Hotelul este situat intr-o zona linistita, la doar cateva minute de mers pe jos de cele mai importante atractii turistice din zona si vei putea vizita totul rapid, in timp ce te relaxezi si te lasi impresionat de natura.

Camere confortabile si moderne la Hotel Afrodita

Hotelul Afrodita ofera camere spatioase si luminoase, decorate intr-un stil modern si confortabil. Fiecare camera dispune de internet gratuit, TV, aer conditionat, baie proprie si articole de toaleta gratuite, bar si alte astfel de facilitati care sa asigure confortul turistilor. Unele camere au si balcon privat, de unde oaspetii se pot bucura de natura impresionanta din jur.

Facilitati oferite de Hotel Afrodita

Printre facilitatile oferite de Hotelul Afrodita putem enumera piscina interioara cu apa termala, o sauna, o sala de fitness si un centru spa si wellness, toate fiind oferite gratuit oaspetilor. Centrul spa si wellness ofera o gama larga de tratamente balneare si terapeutice, inclusiv bai cu namol si masaje, toate fiind realizate cu ingrediente naturale si cu produse de calitate. Pentru ca aceste tratamente sa fie corect implementate, hotelul are o echipa de specialisti cu experienta in domeniu, care stiu foarte bine cum sa utilizeze resursele naturale terapeutice ale zonei cu scopul de a oferi o stare de sanatate mai buna turistilor si de a contribui la ameliorarea anumitor probleme de sanatate.

Hotelul Afrodita are si un restaurant, care serveste preparate culinare variate, pregatite din ingrediente proaspete si locale. Meniul raspunde cerintelor tuturor turistilor care trec pragul hotelului, existand inclusiv mancaruri pentru persoanele cu diete speciale sau pentru vegetarieni si pentru persoanele care au cerinte alimentare speciale. De asemenea, ai la dispozitie si un bar unde te poti relaxa alaturi de o bautura rece sau la un cocktail cu prietenii dupa o zi de plimbare.

Tot aici ai la dispozitie si o gradina superba, unde te poti plimba sau te poti bucura de aerul curat al zonei si poti fi mai aproape de natura. Hotelul ofera inclusiv servicii de inchiriere biciclete, pentru persoanele care vor sa exploreze activ zona.

Datorita multitudinii de facilitati pe care acest hotel le ofera, aici poti organiza inclusiv evenimente corporate sau scoli tematice, iar hotelul are capacitatea de a caza inclusiv grupuri mari de persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi din timp pentru ca in sezoanele de varf zona este foarte accesata atat de turisti straini cat si de turisti romani care vin aici pentru a se relaxa.

Hotelul Afrodita din Baile Herculane este un loc minunat pentru toate persoanele care vor sa se relaxeze intr-un mediu natural si pitoresc, departe de agitatia orasului. Avand camere confortabile si o gama diversificata de facilitati moderne, acces la tratamente si la centrul SPA, acest hotel reprezinta un loc in care cu siguranta te vei simti bine si in care iti vei dori sa te intorci.

Similar Posts