marți, august 9, 2022

Femeia aceasta a cheltuit o avere şi şi-a scos şase coaste ca să aibă cea mai mică talie din lume. Iată cum arată acuma!

Date:

Share:

Pixee Fox s-a născut şi a crescut în Suedia şi este de profesie electrician, numai că viaţa sa şi felul cum arată nu a mulţumit-o niciodată. Aşa că s-a decis să facă ceva în privinţa asta.

S-a mutat în America ţara tuturor posibilităţilor şi a decis să se schimbe radical şi să îşi facă o carieră în modeling.

Femeia aceasta a cheltuit o avere şi şi-a scos şase coaste ca să aibă cea mai mică talie din lume. Iată cum arată acuma!

A început prin a-şi face câteva intervenţii plastice care să îi îmbunătăţească aspectul.
Astfel Pixee şi-a scos şase coaste pentru a avea o talie cât mai mică şi se pare că procedura extrem de dureroasă i-a adus lui Pixee o talie de 40 de centimetri. De altfel tânăra visează să arate precum un personaj de desene animate aşa că s-a gândit să îşi mai facă o operaţie.

Deşi are ochii albaştri din naştere, aceasta a decis să facă o operaţie de implant ocular. Aşa se face că acum ochii lui Pixee sunt de culori diferite: unul este albastru cristalin, în timp ce celălalt are culoarea naturală.

“Mi-am dorit asta de când eram mică. Chiar voiam să am ochi de culoare diferită şi acum am reuşit. Am auzit de aceste implanturi acum doi ani şi am optat pentru culoare verde-albăstrui a mării la unul dintre ochi” a declarat tânără.

De altfel tânără este foarte deschise când vorbeşte despre intervenţiile chirurgicale pe care le-a suferit: “În Suedia, nimeni nu-şi face operaţii estetice. Nu contează dacă vreau să fiu model sau electrician, în SUA poţi să faci ce vrei. Mi-am făcut lifting de sprâncene, două operaţii la pleoape, am injecţii în pomeţi, în buze şi puţin Botox. Mi-am scos şase coaste, mi-am făcut un lifting de posterior, o liposucţie şi o labioplastie. Şi machiaj permanent şi epilare definitivă”, mărturiseşte cu sinceritate Pixee, care spune că se simte mai bine în SUA, unde operaţiile estetice sunt ceva obişnuit.

Ce crezi cum arată mai bine? Înainte de operaţii sau acum?


Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img