Extensiile de gene, pro sau contra? Citeşte aici tot ce trebuie să ştii despre ele

Extensiile de gene sunt un artificiu la care femeile apelează din ce în ce mai des pentru un plus de frumuseţe.

Extensiile de gene, pro sau contra? Citeşte aici tot ce trebuie să ştii despre ele

Părerile sunt însă împărţite. În vreme ce unele femei se declară fane ale acestor procedee, sunt şi o mulţime de voci care privesc destul de sceptic acest truc de machiaj .

Indiferent în ce tabără ești sau dacă încă te gândeşti dacă să apelezi la extensii sau nu iată câteva lucruri pro şi contra extensiilor de gene care te vor ajuta să îţi formezi o părere.

Pro. Nu va mai fi necesar să foloseşti mascara

Cel mai bun lucru când alegi să îţi pui extensii este că nu va mai trebui să pierzi timpul folosind mascara pentru că vei avea deja o privire seducătoare iar genele tale vor arăta mereu perfect.

Contra. Va fi necesar să foloseşti noi produse pentru îngrijirea genelor

Deşi vei renunţa la rimel va trebui să apelezi la alte produse pentru îngrijirea genelor, cum ar fi de exemplu un balsam pentru gene sau un adeziv care îţi întăreşte genele. După ce îţi vei îndepărta extensiile va trebui să aplici şi soluţii pentru întărirea genelor care sunt destul de costisitoare.

Contra. Vei cheltui foarte mulţi bani

Extensiile de gene sunt destul de costisitoare. În funcţie de salon, preţurile pot varia între 200 de lei şi 500 de lei. În plus trebuie să ştii că vei mai avea de făcut şi cheltuieli cu întreţinerea genelor.

Pro. Vei fi surprinsă de modul de aplicare.

Extensiile de gene presupun procedee destul de complexe, în funcţie de tipul de extensii pe care îl alegi în 2D sau 3D. Nu sunt dureroase deloc aşa că în timpul aplicării nu vei simţi nimic.

Contra. Este posibil să faci o infecţie la ochi

Deşi se întâmplă destul de rar există riscul să faci o infecţie la ochi sau să ai o reacţie alergică când îţi pui extensiile de gene aşa că îţi recomandăm să mergi la un salon care respectă toate normele de igienă şi sănătate.

Contra. Va fi necesar să porţi ochelari speciali atunci când faci duş

Dacă îţi doreşti să te bucuri mai mult timp de extensii atunci trebuie să ştii că nu ai voie să îţi uzi genele şi nici să stai în abur deoarece acest lucru poate să îţi afecteze adezivul cu care au fost lipie genele.

Contra Trebuie să fii foarte atentă atunci când te demachiezi

Când te demachiezi nu poți folosi niciun produs pe bază de ulei pentru că se vor desprinde genele. Foloseşte când te demachiezi o loţiune tonică şi foloseşte dischete demachiante. Dacă ai fard pe ochi îndepărtează-l cu grijă pentru că s-ar putea ca produsul demachiant să îţi atace adezivul.


Pro. Vei ezita să faci foarte multe lucruri, cum ar fi să înoţi

Poţi face în continuare lucrurile care îţi plac, trebuie numai să ai grijă să îţi protejezi genele.


Contra.Trebuie să mergi din nou la salon

Genele naturale cresc şi se regenerează aşa că după o lună va trebui să mergi din nou la salon pentru reînnoirea genelor noi ceea ce înseamnă costuri destul de mari.

Contra. Nu va fi foarte plăcut când genele vor începe să îţi cadă

Trebuie să ştii că chiar dacă vei merge la salon pentru întreţinerea genelor, acestea vor începe să cadă cam la două săptămâni după aplicare, lucru care nu este tocmai plăcut. Evident poţi să îţi aplici oricând alte gene false şi multe femei nu vor aştepta să treacă patru săptămâni pentru a şi le reînnoi. Procedeul aceasta este simplu şi deşi nu durează mult este destul de costisitor.

Contra. Genele naturale nu vor mai arăta prea bine

Riscul cel mai mare pe care trebuie să ţi-l asumi în momentul în care alegi să îţi faci extensiile de gene este că genele naturale nu vor mai arăta foarte bine, se vor subţia şi vor fi mai scurte. În cazul în care vrei să revii la aspectul natural, există foarte multe tratamente de regenerare a genelor începând de la cele naturiste, cum este de exemplul uleiul de ricin, până la tratamentele costisitoare.

Unii spun chiar că dacă îţi pui odată gene devii dependentă de ele pentru că vei vrea să îţi pui şi data viitoare.

Indiferent de look-ul ales, trebuie să cântăreşti bine toate părerile şi apoi să iei o decizie.