Energizeaza-ţi corpul în doar 5 minute cu aceste tehnici japoneze

Energizeaza-ţi corpul în doar 5 minute cu aceste tehnici japoneze

author
1 minute, 46 seconds Read


De cele mai multe ori cel mai bun medicament poate fi găsit atunci când ne uităm la vremurile trecute. Într-adevăr s-au făcut evoluții uimitoare în cadrul ştiinţei şi multe dintre obiceiurile vechi se pierd în comparație cu experiența și înțelepciunea acumulată pe parcursul a mii de ani.

Unul dintre aceste remedii vechi vine din partea artei japoneze şi poartă numele de “Jean Shin Jyutsu”. Aceasta presupune echilibrarea emoţiilor prin stimularea anumitor părți ale mâinii.

Teoria lui Jean Shin Jyutsu este că fiecare dintre degete și fiecare punct ale mâinii este legat de un organ al corpului. În același timp, acesta consideră că fiecare dintre aceste organe este la rândul său legat de emoțiile noastre. Astfel că, atunci când masezi diferite părţi ale mâinii poţi manipula atât sănătatea organelor cât şi emoţiile.

Fiecărui punct îi este atribuit un organ. Ţine apăsat pe punctul în cauza trei minute şi te vei simţi mai mine şi mai energic.

Degetul mare este atribuit splinei şi stomacului, iar ca şi emoţii – cu depresia şi anxietatea. Masează degetul mare şi vei scăpa de nervozitate, dureri abdominale, dureri de cap şi probleme ale pielii.

Degetul arătător este atribuit vezicii urinare și rinichilor. Referitor la emoţii acesta este atribuit confuziei şi fricii. Dacă ai probleme cu sistemul digestiv, dureri musculare sau dureri de dinţi masează degetul arătător.

Degetul mijlociu: colecist și ficat. Emoții: iritabilitate şi furie. Te scapă de: migrenă, probleme de vedere, probleme cu circulația sângelui, oboseală, dureri menstruale, dureri de cap frontale.

Degetul inelar: colon și plămâni. Emoții: durere, negativitate și tristețe. Simptome: probleme de digestie, astm, probleme respiratorii.

Nu există nici un suport științific pentru aceste idei însă această practică a supraviețuit timp de mii de ani, motiv pentru care multă lume crede în acest tratament.

Deoarece procesul este gratuit și durează doar trei minute, nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

Similar Posts