Efectele speciale din spatele filmului “The Wolf of Wall Street”

author
1 minute, 12 seconds Read

Am avut ocazia de a mă număra și eu printre cei care au vizionat “The Wolf of Wall Street”, un film extraordinar întins pe parcursul a 3 ore, pe care l-am savurat de la început până la sfârșit, fără să simt plictiseala unui film lung.

Interpretarea magistrală a lui Di Caprio care intră perfect în pielea personajului principal Jordan Belfort ne ajută să înțelegem cu adevărat viața extravagantă și șocantă pe care milionarii de pe Wall Street o trăiesc.

Însă eu acuma nu vreau să-ți povestesc filmul. Dacă ești curios, atunci trebuie să mergi să-l vezi. Eu zic că merită. Pe IMDB.COM are o notă apropiată de 9, și este unul dintre filmele pretendente la OSCAR.

Ceea ce vreau eu să-ți arăt, cu ajutorul filmulețului de mai jos, sunt o parte din efectele vizuale pe care cei de la Brainstorm Digital le-au făcut, și prin care au reușit să redea o viață într-adevăr șocantă. Aceea aparținând milionarilor americani, în speță lui Jordan Belfort, totul prin viziunea lui Martin Scorsese.

Au fost recreate cadre uimitoare prin metode digitale: o întreagă nuntă a fost mutată pe plajă, au fost recreati digital oameni într-un birou pe unde se plimbă un leu, decoruri elvețiene fabuloase, și multe altele pe care dacă ești curios le poți descoperi singur…

Vizionare plăcută!

Similar Posts