De o astfel de răsplată mai bine te lipseşti. Iată ce a păţit un medic din Prahova!

De o astfel de răsplată mai bine te lipseşti. Iată ce a păţit un medic din Prahova!

author
1 minute, 33 seconds Read

Doi bărbați din Prahova au devenit violenţi şi au agresat medicul de gardă dupa ce acesta i-a propus unei paciente, rudă cu aceștia să meargă şi la medicul de familie.

De o astfel de răsplată mai bine te lipseşti. Iată ce a păţit un medic din Prahova!

Aceste scene, parcă rupte dintr-un film s-au întâmplat în secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Prahova, unde o femeie s-a prezentat cu senzaţii de leşin.

În urma unui consult şi prescrierea unei medicaţii, medicul a recomandat pacientei să meargă şi la medicul de familie, moment în care rudele femeii au inceput sa loveasca medicul. Barbatii l-au lovit atât de tare încât medicul s-a ales cu un picior rupt.

“Pacienta a fost consultată de colegul meu. I s-a prescris o medicaţie… Practic, conflictul a început în momentul în care acesta a sfătuit-o să se adreseze medicului de familie”, a declarat Andrei Ilinca, medic primar UPU Ploieşti.

Toate aceste imagini au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta spitalului.

Medicul de gardă nu este singurul care a suferit în urma vizitei femeii: “Am fost agresată fizic de aparţinătoarea unei paciente, care a avut senzaţia că i-am răspuns nepoliticos, moment în care s-a repezit în mine şi a dat în mine”, a declarant Alina Tuta, asistentă la acelaşi spital.

Personalul din UPU Prahova se confruntă des cu astfel de situaţii şi de cele mai multe ori acestea au loc datorită timpului mare de aşteptare: “Faţă de 24 de posturi normate, în momentul de față avem 8 medici angajaţi”, a declarat Alexandru Baloi, managerul Spitalului de Urgenţă Ploieşti.

Împotriva celor doi bărbati a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe, în urma căruia se vor analiza împrejurările în care acest incident a avut loc şi se va decide o pedeapsă.

Similar Posts