Zafaran

De ce trebuie să folosești un spray de corp vara asta?

author
2 minutes, 48 seconds Read

Spray-ul de corp este o noutate cosmetică pe piață, care devine din ce în ce mai populară decât uleiurile și apele termale. Care este secretul său și de ce merită folosit? Citește în continuare.

Ce este spray-ul de corp și de ce este necesar în îngrijirea zilnică?

Un spray de corp – body mist este un produs cosmetic ușor pe bază de hidrați aromatici precum uleiuri esențiale, extracte de vitamine, apă și lactat de sodiu. Adesea, aditivii sunt substanțe cu potențial cosmetologic mare, cum ar fi acidul hialuronic sau colagenul. Înainte de aplicare este sub formă de lichid, dar atunci când este utilizat se transformă în mii de particule minuscule care se așază ușor pe piele și se absorb în ea, oferind suport multidimensional pentru celulele pielii, pielea și chiar părul, deoarece spray-urile de corp sunt suficient de universale încât să poată fi utilizate pentru îngrijirea corpului, feței și părului.

Principalele beneficii ale unui spray de corp

Lista beneficiilor unui spray de corp este următoarea: produsul cosmetic calmează pielea, reduce posibilele iritații, roșeață sau modificări ale pielii, calmează pielea uscată, de exemplu după plajă, hidratează celulele corpului și ale pielii, matifiază, reîmprospătează, adaugă strălucire, oferă rezistență la lumina soarelui. Se armonizează perfect cu pielea sensibilă, predispusă la alergii, pielea cuperozată sau pielea împovărată cu alte probleme dermatologice.

Nu te simți dezamăgită dacă actualul tău deodorant nu te protejează. Dacă vei opta pentru un este un spray de corp, te vei convinge că este ideal pentru uz zilnic și are un parfum plăcut.

  • Cu un singur puf, acest parfum te va învălui întreaga zi.
  • Va lăsa senzația proaspătă și răcoroasă.
  • Odată ce porți acest spray, nu este nevoie să îți faci griji cu privire la mirosul de transpirație.

Cum se folosește?

Există mai multe moduri de a folosi un spray de corp. În primul rând, poate fi utilizat în scopuri hidratante. În acest caz, ar trebui să pulverizezi corpul sau părțile sale selectate, de la distanță.

Este, de asemenea, capabil să mărească potențialul cosmetologic al cremelor sau loțiunilor ferme și hrănitoare folosite. Pentru ca acest lucru să se întâmple, pulverizează pe corp, nu-l usca și aplică produsele dorite pe o astfel de piele umedă. Datorită acestui fapt, spray-ul își va lega particulele și va facilita absorbția de către celulele pielii a substanțelor stimulatoare din aceste produse cosmetice.

Printre cele care merită încercate, se numără și spray-ul de corp musk al sohra  cu o aromă deosebită de trandafir, vanilie, chihlimbar sau mosc. Acesta hidratează și regenerează perfect pielea, dar îi oferă și micronutrienții necesari.

Aceste produsele cu parfumuri florale, extrem de populare printre iubitoarele de arome florale, conferă pielii un parfum oriental. Iar spray-urile puse la dispoziție de anumite site-uri, așa cum este Zafaran, nu sunt mai puțin interesante, căci calmează corpul, întăresc părul și conferă un miros al pielii extrem de seducător.

Acest spray de corp realizat din trandafir este un produs cosmetic cu proprietăți tonifiante și este format doar din ingrediente naturale. Este o propunere ideală pentru persoanele care își doresc să nu treacă neobservate.

Similar Posts