Dacă ai aceste lucruri în casă aruncă-le imediat

Dacă ai aceste lucruri în casă aruncă-le imediat

author
2 minutes, 16 seconds Read

Deşi le ţinem morală celor apropiaţi care ţin în casă tot felul de lucruri care după părerea noastră ar fi trebuit aruncate demult, cu toţii avem lucruri de care ne este greu să ne despărţim.

Dacă ai aceste lucruri în casă aruncă-le imediat

Fie că ne leagă amintiri de acele obiecte, fie că ne este greu să le aruncăm pentru că ne-am obişnuit cu ele, unele obiecte trebuie îndepărtate din casa pentru a-i reda strălucirea.

Sortaţi obiectele de care nu mai aveţi nevoie, aruncaţi-le şi o să vedeţi că atmosfera din casa dumneavoastră devine mai ”respirabilă”.

Iată şi o listă care vă va ajuta să vă hotărâţi mai uşor:

1. Hainele vechi, rupte ori care nu va mai sunt bune, într-un cuvânt hainele care va ocupa spaţiul în dulap degeaba. La fel şi încălţămintea ruptă sau pe care tot amânaţi să o reparaţi, ori care a ieşit din uz.

2. Vesela ciobită și lipită. Se spune că cioburile aduc ghinion şi în plus cine ar vrea să manance din farfurii ciobite sau lipite. Veselă din casă reflectă armonia din familie.

3. Obiecte pe care nu le mai folosiţi sau oglinzi sparte. Aruncaţi tot ce nu mai folosiţi. Aceste obiecte atrag energie negativă, praf şi ocupă spaţiu în mod inutil.

4. Cadourile care nu vă sunt pe plac. Dacă aţi primit un cadou de la o persoană pe care nu o simpatizaţi, sau simţiţi ca acel cadou are energie negativă renunţaţi la el. Înseamnă că a fost dăruit cu gânduri și intențiile rele.

5. Portretele care vă deranjează. Pe lângă faptul că majoritatea nu sunt nu ştiu ce capodopere, sunt kitchoase şi încarcă casa de energie negativă.

6. Lucruri care au o istorie neplăcută, care au aparținut unor oameni răi sau care simbolizează evenimente sau amintiri neplăcute. Nu vă vor face bine nici dumneavoastră aşa că de ce să ţineţi aşa ceva în casă.

7. Nu păstrați în casă suveniruri de o provenienţă îndoielnică. Aceste lucruri s-a putea să fie încărcate cu energie negativă sau chiar să fie folosite în ritualuri magice.

8. Plante cu o energie negativă. De exemplu, se presupune că anghila ținută în casa unei tinere îi aduce nefericire și singurătate.

9. Mobilier cu colțuri ascuțite care sunt îndreptate spre pat sau locul dvs. preferat unde deseori vă relaxați.

O mare parte din acestea ține de superstiții. Însă e mai bine nu riscați și aveți grijă ca locuința dvs. să fie mai “pozitivă”.

10 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în casă

Similar Posts