Curăţă-ți ficatul și pierde greutate în doar 72 de ore cu acest remediu puternic

Atunci cânt te hotărăşti să pierzi în greutate trebuie să fii atent să nu cauzezi probleme de sănătate, şi astfel să alegi o metodă sănătoasă şi benefică pentru organismul tău.Curăţă-ți ficatul și pierde greutate în doar 72 de ore cu acest remediu puternic

Photo credit: Robert Gourley / Foter / CC BY

În acest articol, îți oferim una dintre cele mai sănătoase băuturi pentru eliminarea kilogramelor în plus şi curăţarea ficatului, fără a face prea mult efort.

Când organismul nostru este plin de toxine, ficatul nu poate îndeplini funcții astfel că procesul de pierdere în greutate este foarte lent.

Ficatul este principalul motiv pentru care oamenii nu pierd în greutate indiferent de eforturile făcute. Dacă eşti unul dintre acei oameni care doresc cu disperare să piardă în greutate, atunci ar fi indicat să încerci următoarea rețetă de dezintoxicare completă a ficatului.

Consumă această băutură de trei ori pe zi timp de 3 zile şi alimente sănătoase pentru a grăbi procesul de detoxifiere a ficatului și de a pierde în greutate.

Ingrediente:

3 lămâi 5 cuburi ţelină 1 cană de pătrunjel tăiat

6 căni de apă

Mod de preparare:

Pune într-un vas sucul de lămâie, ţelina şi pătrunjelul, apoi adaugă apa şi amestecă bine. Bea 2 căni, de 3 ori pe zi pe stomacul gol. Repetă această procedură pentru următoarele 2 zile. Fă o pauză de șapte zile și repetă din nou tratamentul.