Cum sa iti decorezi dormitorul?

Cum sa iti decorezi dormitorul?

author
2 minutes, 37 seconds Read

Decorarea creativa a peretilor albi continua sa seduca multe interioare datorita aspectului sau atemporal. Vrei sa creezi un nou decor, dar cauti modalitati de a-l face mai dinamic? Acest articol ar trebui sa te ajute, deoarece vei descoperi cum sa decorezi un perete alb. Rame, oglinzi, covoare sau chiar planse, sau stickere decorative, vei vedea ca exista multe idei pe care sa le utilizezi!

Cum sa decorezi un perete alb cu ajutorul ramelor

Poti folosi ramele pentru a proteja si afisa fotografii sau postere, dar si pentru a imbraca peretii. Folosirea ramei pe un perete alb este o modalitate excelenta de a imbunatati aspectul peretelui. La fel ca aceste exemple de machete care folosesc o multime de cadre, pentru un rezultat singular. Procedeul este simplu pentru acest tip de decorare a peretilor albi, lasa-te ghidat de inspiratie si nu incerca sa aliniezi ramele! O idee care trebuie asociata fara ezitare cu un covor de sufragerie pentru a accentua rezultatul.

Cum sa decorezi un perete alb cu ajutorul unui moodboard

Pentru cei neinitiati, este vorba despre un panou de inspiratie care poate reuni imagini, obiecte sau texte in functie de starea de spirit si de gustul creatorului sau. Daca ai un spatiu de birou acasa, un moodboard este modul perfect de a decora peretele. Tot ce ai nevoie este un suport de perete pentru a tine toate ideile tale inspirationale si pentru a-ti transforma peretele alb intr-un spatiu care sa te reflecte.

Creaza-ti un perete cu amintiri

Deasupra unui colt de birou, suvenirurile pot pune stapanire pe perete. Fotografiile inramate, hartile de epoca si cartile postale mici si grafice coexista cu stil. Pe peretele tau poti adauga de exemplu stikere decorative de diferite dimensiuni si cu diferite modele.

Imbraca-ti peretii sufrageriei cu rafturi

Rafturile de perete sunt, evident, una dintre solutiile pentru decorarea unui perete alb. Practice si decorative, acestea sunt disponibile intr-o multitudine de stiluri, astfel incat pot satisface toate nevoile  de decorare. Un raft de perete este o piesa de mobilier cu drepturi depline pentru carti, obiecte decorative sau plante verzi. Toate acestea ocupand un spatiu minim.

Agata-ti pe perete un juju Hat

Sa trecem la o sugestie foarte exotica pentru un decor de perete alb. Ati auzit de juju hat, acel irezistibil element etnic si boem care poate fi regasit in cele mai sofisticate interioare?  Asuma-ti un risc si veti fi placut surprins de rezultat.

Un covor poate fi o piesa de decor pe un perete alb

Un covor pe perete? Ce idee ciudata! Cu toate acestea, un covor poate fi o solutie excelenta pentru un perete alb, care va avea numai de castigat. Ca si in cazul podelei, un covor pe un perete transmite imediat o nota calda si exotica. Inca o data, toate stilurile si dimensiunile sunt posibile, in functie de gustul si asteptarile individuale.

Adauga detalii din tesatura pe perete

Daca vrei sa adaugi o nota poetica si incantator de retro la peretele tau alb, acoperirea peretilor este o alegere evidenta. Tesutul macrameu este una dintre cele mai in voga tendinte in materie de design interior, dupa cum o dovedesc numeroasele modele disponibile pe piata si numeroasele tutoriale pe aceasta tema.

Similar Posts