Cum să îndepărtezi inesteticele pete maronii de pe corp în doar 15 minute

Cum să îndepărtezi inesteticele pete maronii de pe corp în doar 15 minute

author
1 minute, 18 seconds Read

Petele maronii pot să apară pe gât, pe coapse sau pe mâini ca urmare a folosirii lamelor de râs, a epilării, a expunerii la soare sau a folosirii unor deodorante.

Cum să îndepărtezi inesteticele pete maronii de pe corp în doar 15 minute
Petele maronii pot să apară mai ales la cei care suferă de tulburări gastrointestinale, cancer, diabet, obezitate sau sunt sub diferite tratamente hormonale.

Deşi s-ar părea că aceste pete se îndepărtează în mod obişnuit cu ajutorul unor produse dermatologice scumpe, nu aveam întotdeauna garanţia că ele pot să dispară aşa că rezultatul final nu este pozitiv până la urmă.

Cu toate acestea vă propunem o soluţie ieftină şi naturală cu ajutorul căreia puteţi să îndepărtaţi aceste pete maronii și să redaţi aspectul frumos al pielii.

Aveţi nevoie de : 1 lingura de ulei de măsline; 1 lingura de bicarbonat de sodiu;

1 lingura de sare.

Amestecaţi aceste ingrediente într-un bol de plastic, apoi aplicaţi crema rezultată pe petele maronii şi lăsaţi soluţia să stea aşa aproximativ 20 de minute. Spălaţi apoi cu apă caldă din abundenţă.

O altă soluţie pentru a îndepărta petele maronii de pe piele se face prin amestecul următoarelor ingrediente. Puţin lapte; argila albă

lămâie.

Toate aceste ingrediente se amestecă şi se aplică pe piele. Se lasă să stea pe piele 15 minute, apoi se spală cu apă rece.

Foloseşte aceste soluţii de trei ori pe săptămână până când petele întunecate dispar.

Similar Posts