Cum putem scăpa de bursita de la nivelul picioarelor în mod natural

Bursita este un săculeț plin cu lichid care are rolul de tampon la nivelul articulațiilor, rezultatul fiind apariția unei protuberante osoase la nivelul degetului mare al piciorului.

Cum putem scăpa de bursita de la nivelul picioarelor în mod natural

Această protuberanță pe lângă faptul că este foarte inestetică, este și dureroasă, iar purtarea unor pantofi înguști sau strâmți poate să agraveze situația astfel că la sfârșitul zilei vă ve-ți putea trezi cu dureri foarte mari de picioare și cu senzația de picioare umflate.

Această afecțiune nu afectează numai persoanele bătrâne ci și tinerii. Potrivit datelor statistice, peste 23 % din adulţii din SUA, în mare majoritate femei, suferă de această afecţiune.
Problemele pot fi corectate chirurgical, dar operaţia este doar o soluţie temporară.

Soluția vine însă de la medicină tradiţională.

Un prim pas spre vindecare este dezintoxicarea organismului de sarea din exces care determină retenția de apă. Pentru că efectele tratamentului să dureze este indicat să se reducă consumul de sare din alimentație.

Pentru a urma acest tratament aveți nevoie de o lingură de frunze de dafin mărunțite pe care să le fierbeți în 300 ml de apă 5 minute.

Puneţi apoi apă fierbinte într-un termos și lăsaţi să stea peste noapte. Consumați a doua zi lichidul strecurat în înghiţituri mici pe parcursul zilei. Urinarea frecventă pe parcursul tratamentului este un semn că acesta are efect și a început procesul eliminării sărurilor din organism.

Tratamentul se urmează pentru trei zile apoi se face pauză o săptămână.