Cum poți să faci să ai buze seducătoare și texturi catifelate

Cum poți să faci să ai buze seducătoare și texturi catifelate

author
1 minute, 52 seconds Read

Îngrijirea buzelor este cea mai importantă parte din îngrijirea frumuseții. Este foarte important să acordați atenție și să păstrați frumusețea buzelor deoarece acestea evidențiază fața. Folosind un machiaj adecvat al buzelor puteți avea o față mai frumoasă.

Cum poți să faci să ai buze seducătoare și texturi catifelate

Iată ce trucuri trebuie să folosești:

1.Pregătim tenul pentru machiaj cu o cremă hidratantă și o bază de machiaj.

2.Aplicăm fondul de ten cu ajutorul unei pensule, pornind dinspre centrul feței spre conturul acesteia.

3.cu un corector/anticearcăn, corectăm zona de sub ochi și orice alte zone cu tendințe de înroșire sau cu pigmentație mai intensă.

4.Cu o pudră compactă realizăm o conturare a trăsăturilor. Luminăm zona centrală, sub ochi, către planul pomeților și mijlocul bărbiei. Umbrim pomeții, lini ade inserție a părului, tâmplele și conturul mandibulei. Fixăm totul cu pubră liberă transparentă.

5.Definim sprâncenele cu un fard și desenăm linii fine printre sprâncene cu un gel. Periem ascendent și fixăm cu gel transparent pentru sprâncene.

6.Aplicăm baza de machiaj pentru pleoape și fixăm cu puțină pudră liberă transparentă. Cu un creion khol, conturăm ochii pe ambele pleoape, cât ami aproape de linia genelor. Difuzăm ușor conturul și extindem linia ochilor către terminația sprâncenelor. Se fixează apoi cu un fard (Charcoal Brown). Se aplică apoi un fard (Amber Lights) pe care îldifuzăm în sus, către arcadă și în exterior. Apoi cu același fard definim colțul intern al ochilor. Cu fardul Charcoal Brown definim pliul pleoapei din exterior către interior. Folosim un fard Bamboo cu rol de tranziție , estompând conturul pliului pleoapei, și extindem linia ochilor în exterior și ascendent. Aplicăm un fard Shroom imediat sub sprânceană, pentru a da un plus de luminozitate.

7.Conturăm pleoapa superioară cu gel negru și aplicăm două straturi de mascara.

8.Conturăm și umplem buzele cu un creion roșu și apllicăm un ruj în aceeași nuanță.

9.Ca tușe finale, aplicăm o pudră minerală cu reflexii aurii pe zona înaltă a pomeților.

Similar Posts