Cum ar fi dacă ceasul deşteptător ţi-ar face şi cafeaua de dimineaţă?

author
1 minute, 17 seconds Read

Toţi ne-am pus această întrebare în dimineţile în care abia reuşim să ne trezim şi în care abia apucăm să facem duş şi ne îmbrăcăm în grabă. O să rămâi uimit însă un astfel de ceas chiar există.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se numeşte The Barisieur este creaţia lui Josh Renouf şi poate prepara atât cafea cât și ceai. The Bariseur este prietenul tău de nădejde dimineţile în care este grăbit şi ai mai vrea să profiţi de câteva minute de somn.

Ceasul are la bază un ceas cu alarmă, un încărcător de telefon și un mic sertar. Partea superioară, care este realizată din lemn de alun, ține două recipiente de sticle, un filtru și un tub.

O rezistență face apa să fiarbă, iar aburul produs trimite apa prin tub, apoi prin filtru, iar în cele din urmă peste cafea sau ceai.

Aşa că dimineaţă îl loc să te trezeşti în zgomotul enervant al ceasului deşteptător ai putea să te trezeşti în miros de cafea.

The Bariseur încă nu este gata, dar Josh Renouf a făcut o listă de aşteptare pentru potenţialii clienţi, oricine putând să se înscrie pe site-ul lui. Preţul evident că este pe măsură, ceasul urmând să coste aproximativ 250 lire sterline.

Priveşte acest concept interesant în clipul de mai jos. Ce zici te-ar tenta să îl ai ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Similar Posts