Cum am slăbit 60 de kilograme în greutate. Cea mai bună modalitate

Cum am slăbit 60 de kilograme în greutate. Cea mai bună modalitate

author
2 minutes, 57 seconds Read

Nume: Ben Bloom

Vârsta: 25 de ani

Înălțime 190 cm

Greutate 140 kg

2124872

Cum m-am îngrășat?

Printr-o lipsă totală de considerație vis-a-vis de activitatea fizică. La școală găseam orice motiv să nu particip la orele sport. Copil fiind îmi plăcea cel mai mult să îmi petrec timpul în fața calculatoruilui jucând jocuri. Bineînțeles că nici dieta mea nu era una de dorit. Beam litri întregi de sucuri carbo-gazoase, ice-tea,și cola, iar mâncarea de tip fast-food era mâncarea mea zilnică. Mâncărurile mele preferate fie erau prăjite în totalitate fie conțineau cantități uriașe de zahăr. Cea mai mare perioadă a vieții mele, din copilărie începând, am fost gras, iar în timpul adolescenței lucrurile s-au agravat și mai mult astfel fiind ținta glumelor și batjocura colegilor mei. Iar cei care erau politicoși nu mă luau în serios.

Punctul de cotitură

La vârsta de 17 ani am vrut să îmi fac examenul medical în vederea obținerii carnetului de conducere auto. M-am urcat pe cântar fără tragere de inimă, iar cântarul a indicat peste140 kg. După analizele de sânge și examenul clinic aveam hipertensiune și nivelul zahărului în sânge cu valori crescute. Și deși lucrurile erau grave din punct de vedere a sănătății nu acesta a fost punctul de cotitură. Ci priveliștea din oglindă m-a speriat atât de tare și m-a făcut să mă întreb : Cum ar putea să se uite vreodată cineva la mine? Cum aș putea să sper să am o prietenă dacă arăt în halul acesta ?

Cum am slăbit

Am început să ridic greutăți, în timpul liceului și nu m-am mai oprit. Mi-au trebuit câțiva ani să știu cum să lucrez dar nu m-am dat bătut. Fiecare exercițiu l-am învățat de la început, totul fiind nou pentru mine. Și am învățat aceste lucruri de la câțiva colegi de ai mei care știau ce fac și de la antrenorii care m-au susținut cu adevărat. Am slăbit aproape 60 de kilograme în primul an și jumătate de la începerea exercițiilor fizice. În ultimul an de liceu am studiat îndeaproape cum să îmi întrețin și să lucrez corpul și am devenit tot mai bun. În același timp am început să învăț ce trebuie să conțină dieta mea și astfel pe lângă întreținerea masei musculare am învățat cum să îmi mențin corpul la greutatea dorită.

Am făcut și multe greșeli în timpul acesta dar acum am învățat să-mi mențin un stil de viață sănătos în care mersul la sală este o regulă iar dieta mea este una echilibrată conținând toți nutrienții necesari, iar carbohidrații sunt permiși doar pentru menținerea unui nivel optim de energie, fără excese doar de dragul gustului.

De fapt cheia schimbării fizicului este schimbarea stilului de viață. Nu există altă cale. Totul s-a schimbat cu 180 de grade. Pe lângă faptul că sunt respectat pe stradă- de fapt sunt destul de înalt și bine făcut, lumea nu mă mai întreabă câte kilograme am, ci se interesează de ce fel de sport practic, ce mănânc și de câte ori mă duc la sală.

După ce am slăbit 86 de kilograme arătăm cam așa

Similar Posts