Cu doar două ingrediente îţi poţi curăţa organismul şi îţi poţi normaliza greutatea. Iată cum trebuie să procedezi!

Cu doar două ingrediente îţi poţi curăţa organismul şi îţi poţi normaliza greutatea. Iată cum trebuie să procedezi!

author
1 minute, 18 seconds Read

O mare parte dintre noi consumăm zilnic dulciuri, pline de zaharuri nesănătoase. Zahărul rafinat, în special cel alb, şi îndulcitorii artificiali pot provoca dependenţă şi nu sunt tocmai sănătoase.Cu doar două ingrediente îţi poţi curăţa organismul şi îţi poţi normaliza greutatea. Iată cum trebuie să procedezi!

Photo credit: djwtwo / Source / CC BY-NC-SA

Cu toate acestea, există în principal două motive pentru care consumul de zahăr provoacă dependenţă. Primul motiv îl constituie paraziții din corpul tău și al doilea este dat de către stres.

Excesul de mucus se acumulează în organism, atunci când consumăm mult zahăr. Cantitatea excesivă de mucus este un mediu ideal pentru ca bacteriile şi ciupercile să se reproducă. În acel moment, începi să tânjești după ceva dulce plin de zaharuri.

De asemenea, depozitele de grăsime din organism sunt locul perfect pentru paraziți. Acesta e locul ideal pentru a trăi și a se reproduce. Grăsimile în corpul tău depind de cantitatea paraziților aflaţi în organismul tău.

Vestea bună este că vei avea nevoie de doar două ingrediente pentru a normaliza greutatea și pentru a curăța organismul de paraziți.

Ingrediente:

10 grame de cuişoare uscate,
100 de grame de semințe de in.

Instrucțiuni:

Prepararea acestui remediu este foarte simplă. Amestecă cele două ingrediente şi macină-le bine. Consumă 2 linguri dimineaţa pe stomacul gol. Poţi să consumi amestecul cu apă caldă filtrată.

Fă o pauză şi începe din nou după a treia zi. Repetă procedura timp de o lună, de mai multe ori pe an.

Ai grijă de corpul tău!

Similar Posts