Cotlet de porc cu buzunărașe: Dacă ceva arată atât de bine crud, oare cum arată el preparat?

admin Apr 19, 2015

543

Simplu şi gustos, acest cotlet de porc la cuptor poate fi preparat în orice zi a săptămânii. Nu vei fi dezamăgit de alegerea pe care o faci.

Cotlet de porc cu buzunărașe: Dacă ceva arată atât de bine crud, oare cum arată el preparat?

Ingrediente: 1,5 kg de cotlet de porc fără os 300 grame bacon feliat un cubuleț de Maggi 550 grame caș 1 bucată de cârnaț 1 ceapa rosie

1 ardei gras roșu

Pentru marinare vei avea nevoie de: ulei condimente vegeta sare piper măcinat

boia

Mod de preparare:

-se taie cotletul de porc felii cu grosimi de 1-1,5 cm, astfel încât pe dedesubt să rămână întreg

-cu ajutorul sosului marinat se unge carnea, și apoi aceasta se ambalează în folie de aluminiu, se videază și se pastrează peste noapte la frigider.

-a doua zi între feliile de carne se introduce cașul, rondelele de cârnaț, bacon-ul, ceapa roșie tăiată felii și ardeiul roșu.

-carnea se introduce apoi într-un vas de lut care în prealabil a fost ținut 1/2 de oră în apă rece.

-partea superioară a cărnii se crestează și se condimentează cu boia. Se adaugă aproximativ 200 ml de apă în vasul de lut în care se dizolvă un cubuleț de Maggi

-se introduce totul în cuptorul rece, care apoi se încălzește și se pregătește timp de 2 ore.

-după aproximativ 2 ore se ridică capacul vasului și se lasă carnea la rumenit.

-se feliază carnea oblic și cu propriul sos în care a fost preparat se stropește și apoi se servește cu piure de cartofi.

Poftă bună!

Cute, Emotional, Incredibil

161 views

Aurora – Dec 06, 2016

Toshi, o tânără hairstylist şi artistă neconvenţională a trăit o experienţă care a marcat-o când a reuşit să se accepte aşa cum este…

Aurora – Dec 06, 2016

Despre produsele alimentare sau cele perisabile ştim că nu pot fi folosite prea mult pentru că se strică şi trebuie să le aruncăm.…

Aurora – Dec 06, 2016

Pâinea, pe cât este de delicioasă, pe atât de mult este evitată datorită aportului de carbohidraţi. Iată însă o reţetă care vă propune…