Copacul vieții este o bijuterie foarte populară | ILISIO.RO

Copacul vieții este o bijuterie foarte populară | ILISIO.RO

2 minutes, 18 seconds Read

Această bijuterie este un simbol benefic pentru oameni și este păstrat din cele mai vechi timpuri. El este răspândit pe toate meleagurile lumii. Copacul vieții a dobândit o multitudine de semnificații, de la variațiile cosmice până la reprezentarea unei întregi familii. Această bijuterie are diferite denumiri dar are acceași putere și semnificații asemănătoare pentru fiecare popor. În mitologia Nordică copacul poartă denumirea de Yggdrasil. Acesta reprezenta punctul de contopirea a tuturor lumilor, acel punct de întâlnire a zeităților și de creare a oamenilor. Din copacul veșnic roditor datorită fructelor sale răsare ființa umană care este livrată de două berze către părinții cărora le este destinată.

Bijuteriile care dețin copacul vieții încărcat cu pietre semiprețioase este atât un cadou deosebit cât și o bijuterie extrem de frumoasă care poate fi în setul de bijuterii al fiecărei femei. Este o bijuterie simbolică care vine la pachet cu o multitudine de energii pozitive care te ajută să îți schimbi starea de spirit. Să te poți deschide pentru apropiați, să îți expui doar părțile tale bune.

Copacul vieții era considerat copacul protector

Oamenii își doreau să planteze în gospodărie un copac. Un copac protector care aduna și creștea generații întregi de oameni. Datorită miturilor copacul era considerat un punct de creație a spațiului cosmic și în jurul lui se învârtea întregul univers. În artă dar și în literatură era un simbol asociat evoluției lumii și a vieții oamenilor pe pământ. Copacul vieții este o amuletă norocoasă pe care ar trebui să o deține orice femeie care își dorește să emane cât mai multă energie pozitivă.

Copacul vieții este asociat cu universul și cu toate forțele ce există în jurul nostru, doar că noi nu le vedem cum nu vedem nici radacinile copacului care sunt ascunse în pământ. Trunchiul este asociat cu lumea în care trăim și crengile împreună cu frunzele sunt generațiile și oamenii care sunt trecători. Crengile sunt mult mai rezistente în comparație cu frunzele, exact așa cum sunt și generațiile în față unui singur om, dar roadele copacului care cresc greu și se culeg foarte repede sunt bucuriile oamenilor. Sunt cele mai dulci și cele mai plăcute sentimente care sunt îndrăgite și trăite imediat ce ele apar. Acele frunze frumoase care se regăsesc pe bijuterie sunt defapt toate momentele frumoase pe care le-ai trăit și cele care vor veni în viața ta, pentru ele vei avea o bucurie nemărginită.

Similar Posts