Consultanta-Cedo - firma care restaureaza dreptatea

Consultanta-Cedo – firma care restaureaza dreptatea

author
4 minutes, 37 seconds Read

Dreptatea omului a fost daruita inca de la nasterea acestuia, fiindca orice copil este primit cu imensa bucurie de familie si ajutat sa creasca si sa se dezvolte normal. Familia incurajeaza din frageda pruncie fiecare persoana sa tina la libertatea si la drepturile sale.

Intr-o lume in care concurenta pentru resurse nu respecta mereu limitele legale, acest lucru este practic imposibil.

Oamenii isi iau unul altuia bunuri, libertati si drepturi, dar erorile nu sunt lasate la voia intamplarii ca in trecut.

Cu mult timp in urma, omul era lasat sa priveasca neputincios cum este nedreptatit si obligat sa accepte situatia.

Ceea ce decideau instantele din tara era litera de lege. Se trecea rapid la executarea sentinetei si evident ca oamenii se resemnau in suferinta lor.

Nimic nu doare mai tare decat sentimentul ca dreptatea a fost calcata in picioare si ca nimeni nu va corecta acest abuz.

In prezent, lucrurile nu se mai petrec asa. Exista o Declaratie Universala a Drepturilor Omului si instante care vegheaza la respectarea fiecarui articol.

Curtea Europeana de Justitie rectifica hotararile eronate ale instantelor din statele membre UE si obliga statele la plata unor despagubiri celor ale caror drepturi au fost incalcate.

Acest lucru este benefic omului care ajunge cu procesul sau la CEDO, dar si societatii civile din tara respectiva.

Persoana in cauza primeste despagubiri pentru ca a fost nedreptatita si hotarare judecatoreasca prin care ii este recunoscuta dreptatea.

Pe de alta parte, instantele din statul respectiv vor fi mult mai atente si nu vor mai judeca pripit niciuna dintre cereri. Nu in ultimul rand, cetatenii au de castigat fiindca vor fi judecati mult mai atent si mai corect de teama despagubirilor suportate de stat.

CEDO trateaza cu aceeasi deferenta detinutii care suporta conditii inumane in arest si oamenii care nu au suferit condamnari, dar au fost nedreptatiti.

Nu toate dosarele sunt admise pentru rejudecare la CEDO. De ce? Fiindca oamenii nu stiu in ce conditii se pot adresa acestei institutii. Cauzele civile de regula nu fac obiectul CEDO, ci incalcarile flagrante ale drepturilor oamenilor.

De asemenea, este foarte important rezumatul parcursului procesului la instantele din tara si depunerea actelor doveditoare, invocarea articolului de lege care a fost incalcat.

Este greu de presupus ca o persoana fara pregatire juridica poate face aceste lucruri si la fel de greu de presupus ca o persoana care are pregatire juridica, dar nu a mai facut acest lucru, va reusi de prima data.

Pregatirea profesionala trebuie sa fie combinata cu experienta,  de aceea, cunoasterea teoretica si aplicarea in practica a informatiilor sunt cai de reusita la CEDO.

In prezent, cei mai solicitati avocati pentru reprezentare si punerea dosarelor pe rol la CEDO sunt sotii Grigoriu ale caror date de contact sunt disponibile pe site-ul https://www.consultanta-cedo.ro/.

Cazurile grele si intens mediatizate castigate la CEDO ii plaseaza in pozitii de lideri in topul celor mai eficienti avocati romani.

Datorita muncii lor de calitate, argumentelor aduse in fata instantei si dovezilor s-a creat un precedent in urma caruia toti detinutii au obtinut un drept elementar: dreptul de a fi invoiti sa participe la inmormantarea celor dragi.

O persoana aflata in arest, care nu face probleme si nu primeste sanctiuni in inchisoare, nu reprezinta un pericol public, deci are dreptul sa isi conduca parintele sau fratele pe ultimul drum.

Un detinut caruia i s-a refuzat acest drept, invocandu-se faptul ca nu exista lege care sa legifereze prezenta sa la inmormantare a primit despagubiri substantiale din partea statutului roman, fiindca a apelat la acesti avocati priceputi care au obtinut victoria pentru el.

In viata se intampla ca un copil sa greseasca si sa fie condamnat la inchisoare. In acest timp parintele sufera enorm din cauza lui. Se intreaba unde a gresit, cum poate sa ii usureze suferinta, apoi se pune pe inima rea si moare.

Cel aflat in arest intelege perfect mecanismul si durerea lui este si mai mare. Se simte vinovat si doreste sa rascumpere greseala, fiind acolo, langa catafalc si cerandu-i iertare. Cand i se refuza acest drept el este ranit de moarte.

E cumplit pentru o persoana sa piarda pe cineva drag si sa nu o poata conduce pe ultimul drum, sa nu poata pune o floare si multumi in fata celor stransi la catafalc pentru prezenta acesteia in viata sa!

Sotii Grigoriu au corectat pentru clientii lor multe greseli facute la instantele din tara, obtinand castig de cauza la CEDO.

Un alt detinut a primit despagubiri, fiindca prin refuzul instantei de a audia un martor pedeapsa sa a fost mai mare, in timp ce altul a primit si el o suma consistenta pentru ca nu a primit ingrijirile medicale care i se cuveneau si starea sa de sanatate a avut de suferit.

Cazuri diferite, situatii complexe de viata pot fi clarificate, rezolvate datorita acestor avocati decisi sa lupte cu toata puterea, energia si inteligenta lor pentru respectarea drepturilor omului.

Drepturile omului sunt sfinte si se primesc la nastere, de aceea se cuvine sa fie respectate cu aceeasi sfintenie cu care au fost daruite.

Cine considera ca a primit o decizie nedrepta in tara, poate solicita consultanta sotilor Grigoriu.

O ora de consultanta costa 80 de euro, dar suma este modica, raportata la datoria sfanta a fiecaruia de a lupta pentru drepturile sale.

Oricat ar costa, dreptatea va fi restabilita, cheltuielile de judecata decontate, iar suma din cont destul de consistenta pentru ca la CEDO se obtin si despagubiri morale.

Pe site-ul firmei, persoana interesata gaseste datele de contact ale sotilor Grigoriu, dar si un formular special prin care poate solicita consultanta.

 

Similar Posts