Coca-Cola lansează o campanie inedită de reciclare a peturilor de plastic. Uite în ce le poți transforma!

Coca-Cola lansează o campanie inedită de reciclare a peturilor de plastic. Uite în ce le poți transforma!

author
0 minutes, 59 seconds Read

O inițiativă demnă de laudă au avut producătorii celebrei băuturi răcoritoare, Coca-Cola, printr-o acțiune de reciclare a ambalajelor de plastic, după ce acestea sunt goale. Ce au făcut ei mai exact?

9458601

Printr-o campanie intitulată “2nd Lives”, au creat un kit de piese care atașate unui pet de Coca-Cola, îi dau acesteia o nouă utilitate, transformând-o în ceva folositor. În acest kit se pot găsi piese pentru a se putea construi pistoale cu apă, ascuțitoare pentru creioane, recipiente pentru stropit plante, pentru desenat, sau chiar cu ajutorul a două peturi puteți face o halteră!

În total în pachet sunt incluse 16 astfel de accesorii inovative, cu ajutorul cărora îți poți transforma sticla de Coca-Cola în ceva nou, și folositor. Campania a fost realizată cu ajutorul celor de la Ogilvy&Mather China, și reprezintă parte a unui proiect care să încurajeze consumatorii să recicleze produsele. Totuși nu este clar dacă aceste accesorii au fost realizate sau nu din materiale de asemenea reciclabile.

Urmărește filmulețul de mai jos, și vezi ce fericiți sunt protagoniștii acestei campanii!

Tu ce parere ai de această campanie?

Similar Posts