Cinci idei de cadouri handmade care o să te cucerească

Cinci idei de cadouri handmade care o să te cucerească

author
2 minutes, 21 seconds Read


Poţi oricând să cumperi un cadou, dar un cadou personalizat oferit va impresiona întotdeauna. Un cadou handmade este un semn pentru cel care îl primeşte că înseamnă ceva pentru tine de vreme ce ţi-ai sacrificat câteva ore pentru a-i face un cadou original.

Cinci idei de cadouri handmade care o să te cucerească

Iată mai jos câteva idei pe care poţi să le pui şi tu în practică când vrei să oferi un altfel de cadou unor persoane mai speciale.

Fotografie pe placă de lemn Pentru realizarea acestui cadou ai nevoie de o placă de lemn, de o fotografie pe care urmează să o imprimi, de un călcător şi de bandă adezivă.

Pune fotografia cu faţa imprimată pe placa de lemn, fixeaz-o cu bandă adezivă şi apoi trece fierul de călcat peste ea de atâtea ori de câte este nevoie pentru că fotografia sa se imprime pe scândură.

Pentru o altă variantă a fotografiilor imprimate ai nevoie de: lipici pentru decupaj, adeziv acrilic mat, fotografia pe care vrei să o imprimi, o placă de lemn, o perie şi o bucată de pânză.

Aplicaţi pe placă un strat de adeziv mat, puneţi deasupra fotografia cu imaginea în jos. Neteziţi fotografia cu mâna şi lăsaţi să se usuce pentru 8 ore. Frecaţi apoi fotografia cu o bucată de pânză pentru a scoate stratul de hârtie şi acoperiţi imaginea cu lipici pentru decupaj.

Veioză panou Pentru realizarea acestui cadou aveţi nevoie de o lumânare, bandă adezivă, pelicula fotografică veche şi un sfeşnic transparent.

Lumânarea se pune în sfeşnic, se înfăşoară pelicula în jurul sfeşnicului şi apoi se fixează bine cu ajutorul benzii adezive.

Felinar original
Veţi avea nevoie de un felinar, bandă adezivă, o lumânare, o fotografie transparentă. Poza se taie în 4 bucăţi după dimensiunile ferestruicilor felinarului. Se fixează bine cu ajutorul benzii adezive. Aprindeţi lumânarea, și o să vedeţi că în întuneric arată senzaţional.

Lumânare magică
Această lumânare specială se realizează cu ajutorul unui uscător de păr, a unei lumânări, a hârtiei cerate şi a unei poze. Tăiaţi o bucată de hârtie cerată. Înfăşuraţi lumânarea în fotografie apoi în hârtia cerată. Lumanarea se încălzeşte cu un uscător de păr, iar ceară va începe să se topească încet. La final scoateţi hârtia cerată.

Urmăriţi şi clipul de mai jos pentru a vedea demonstraţia practică a modului în care se realizează aceste superbe cadouri şi puteţi să treceţi la treabă.
O să fiţi încântaţi de rezultat atât voi cât şi cei care le sunt destinate cadourile.

Similar Posts