CIA a desecretizat mii de documente pe care poţi să le citeşti acum online

CIA a desecretizat mii de documente pe care poţi să le citeşti acum online

author
1 minute, 16 seconds Read

Dacă v-aţi întrebat până acum ce documente deţine CIA despre OZN-uri sau despre alte lucruri ciudate acum este momentul să aflaţi.

CIA a desecretizat mii de documente pe care poţi să le citeşti acum online

CIA a declasificat recent aproape un milion de documente care sunt accesibile publicului. Deşi documentele erau accesibile publicului încă din 1995, ele erau la dispoziţia publicului numai câteva ore şi numai pe anumite calculatoare de la Arhivă Naţională din Maryland.

După ce în 2014 o organizaţie nonprofit a acţionat în judecată CIA şi a cerut o copie a bazei sale de date, aceasta a publicat peste 12 milioane de pagini care pot fi vizionate de către oricine are acces la internet. Aceste documente includ scrisori, rapoarte începând cu anul 1940 şi multe alte lucruri care ar putea să intereseze pe cel care este suficient de răbdător să le studieze.

De la rapoarte despre apariţia OZN-urilor până la reţete despre fabricarea cernelii invizibile, tot felul de documente pot să fie găsite în CIA Electronic Reading Room.

Într-unul din documentele CIA găsim informaţii despre investigarea lui Uri Geller, o persoană despre care se spunea că are abilităţi paranormale.

Un alt document conţine informaţii despre presupusa aterizare a unui OZN-ul din 1950.

Proiectul MKUltra se referă la un program dezvoltat de CIA şi care constă în efectuarea unor experimente ilegale pe oameni pentru a-i determina să vorbească exercitând asupra lor un control al minţii.

Iată link-ul unde puteţi intra şi dumneavoastră pentru a consulta aceste documente.

Similar Posts