Celebra Urania, și-a pierdut emisiunea astrologică

Celebra Urania, și-a pierdut emisiunea astrologică

author
1 minute, 48 seconds Read

Celebra Urania, sub numele ei adevărat de Simona Vărzaru și-a pierdut propria emisiune pe care o realiza la postul B1TV.

8972175

Conform statisticilor emisiunea difuzată în fiecare zi de sâmbătă dupa-amiază era urmărită de aproape 100.000 de telespectatori, aflându-se peste media altor emisiuni ale postului de pe Calea Victoriei.

Pasul Fortunei– emisiunea realizată de către Urania reprezintă una dintre cele mai longevive emisiuni de la B1TV, prima ediție avand loc în 2002.

“Sunt mândră că într-o perioadă de criză am reușit să țin emisiunea. Făceam cam tot la emisiune: era înregistrată de mine, ilustrațiile eu le alegeam, la fel muzica, eram realizator și propriul meu producător. Din partea televiziunii, nu erau costuri de studio. Nici curent electric nu consumam de acolo”, spus Simona Vărzaru pentru Paginademedia.ro.

“Trebuie să menționez un lucru extrem de important: sunt 40 de site-uri care folosesc ilegal informații astrologice oferite de Urania. Sunt victima propriului meu succes. Eu nu am niciun site, nu am niciun cont de Facebook! Toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare care nu are niciun fel de legătură cu persoana Simonei Vărzaru. Aceasta nu colaborează cu ei, nu realizează nicio rubrică pentru acele site-uri. Sunt site-uri care iau toată emisiunea, o transcriau integral și astfel fac trafic!”, a adăugat realizatoarea TV.

“Emisiunea a fost și victima acestor site-uri, care au mutat atenția de la TV pe internet, pentru că audiența lor a crescut datorită informațiilor transcrise din emisiune. De exemplu, unul dintre site-uri are peste nouă milioane de afișări. Pe lângă faptul că folosesc numele meu, sunt și site-uri unde “URANIA răspunde”, pe messenger. Fals! Sau site-uri unde Urania oferă consultații. Fals! Nu am nicio legătură cu acele site-uri. Oamenii de acolo chiar cred că este vorba de mine, dar nu este așa. Se folosesc de numele meu. Nu scriu pentru niciun site, nu colaborez cu nicio structură media. Nu dau consultații sub nicio formă”, a explicat ea.

Un amplu interviu cu Urania pe care aceasta l-a acordat pentru PaginadeMedia puteți citi AICI.

Similar Posts