Celebra emisiune Masterchef a rămas fără cei trei jurați după ce aceștia au fost concediați

Celebra emisiune Masterchef a rămas fără cei trei jurați după ce aceștia au fost concediați

author
1 minute, 7 seconds Read

Masterchef este o emisiune concurs pe teme culinare care a prins foarte bine la publicul din România. Aflată acum la cel de-al patrulea sezon, care este în plină desfășurare, și potrivit comunicatului de pe site-ul oficial al emisiunii, producătorii se pregătesc intens pentru cea de-a cincea ediție.

7570642

Doar că producătorii emisiunii le-au pregătit telespectatorilor o supriza poate mai puțin plăcută. Toți cei trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au fost dați afară, producătorii aflându-se astfel în pragul organizării unei preselecții pentru a-i alege pe noii membri ai juriului.

Motivele care au dus la această ruptură încă nu se cunosc, însă se pare că nu mai este cale de întoarcere. Dacă primele 3 ediții au fost câștigate de Petru Buiuca, Aida Parascan și Elena Lasconi, și cu toate că lupta pentru această a patra ediție se anunță destul de strânsă, totuși au transpirat anumite informații conform cărora Jesica va fi desemnată câștigătoarea și va fi încoronată cu titlul de Chef.

Ție îți pare rău după cei trei jurați? Îți plăcea cum îi făceau cu ou și cu oțet pe concurenți până ce aceștia aproape că plângeau?

Similar Posts