1858407

Cele mai bune trucuri pentru a-ți cumpăra ieftin biletele de avion

author
1 minute, 50 seconds Read

După un studiu asupra a 10 companii de transport aerian, am strâns pentru dumneavoastră cele mai bune trucuri pentru a găsi cele mai avantajoase oferte de transport.

1858407

1. Rezervați-vă zborul cu 21 de zile înainte de ziua în care doriți să zburați. Companiile aeriene urmăresc să câștige cât mai mulți bani de pe urma vânzării biletelor de avion, și pentru acest lucru folosesc algoritmi sofisticați pentru a-și ajusta prețul biletelor automat pe site-urile pe care își vând biletele. Dacă le rezervați prea devreme, riscați să pierdeți ofertele promotionale. Dacă le rezervați prea târziu riscați să le cumpărați la un preț foarte mare. S-a observat ca o rezervare efectuată cu 21 de zile înainte de plecarea planificată, vă poate aduce un preț foarte bun al biletelor.

2. Ziua de marți este cea mai bună zi a săptămânii pentru a face rezervari. Majoritatea companiilor aeriene își updatează sistemele de rezervare a biletelor seara in jurul orei 19. Majoritatea oamenilor tind să-și facă rezervări în weekend, și din această cauză companiile aeriene reduc prețul biletelor în ziua de marți.

3. Zburați marți sau miercuri. Acestea sunt zilele cele mai puțin aglomerate în aeroporturi, și de asemenea zilele în care puteți găsi cele mai bune prețuri pentru bilete. Zilele de vineri și duminica sunt cele mai aglomerate, atât din punct de vedere al traficului cât și din punct de vedere al costurilor.

4. Pentru zborurile internaționale, cele mai bune prețuri le găsiți cu aproximativ 11-12 săptămâni înainte de data planificată a calatoriei.

5. Stergeți-vă istoricul căutării din browser-ul dumneavoastră, dacă ați mai vizitat site-urile respective în ultimele 30 de zile. A fost descoperit ca unele companii aeriene cresc prețurile pentru vizitatorii care au mai intrat anterior pe site.

6. Nu vă aruncați să cumpărați bilete de pe site-ul propriu al companiei cu care doriți să zburați. Folosiți motoarele de căutare, s-ar putea să găsiți oferte mult mai avantajoase!

Călătorie plăcută!

Similar Posts