Cel mai neobișnuit mod de a lua un picnic

Cel mai neobișnuit mod de a lua un picnic

author
1 minute, 1 second Read

În fine a venit și vara, sezonul picnicurilor. Fie că ieșim pe malul apei, lângă o pădure, sau în curtea din spatele casei, picnicul are o conotație aparte pentru noi românii.

1106108

Ceea ce vreau să vă arăt în acest articol, nu e ceva legat de mâncare, de mici sau de bere, ci despre o mica inovatie în ale picnicului, în special dacă această ieșire se produce în doi, adică tu cu persoana iubită.

Denumita “The Napkin Table”, aceasta se prezintă ca o masă suspendată de gâtul celor două persoane, sub forma unei fețe de masă cu întăritură la mijloc. Aceasta dispune chiar și de niște buzunărașe mici în care pot să fie depozitate servețelele și chiar și paharele.

9375290

Ineditul gadget a fost proiectat de către studenții de la Universitatea Tunghai din Taiwan, cu intenția de a încuraja comunicarea între două persoane în timpul mesei.

8240988

În loc să vă priviți și să butonați telefonul în timpul mesei, veți fi obligați să comunicați cu partenerul de masă. Este o idee excelentă pentru ca oamenii să socializeze, și de ce nu să se și imprietenească!

Similar Posts