Cel mai mare complex de agrement din România se deschide la Băile Felix

author
2 minutes, 6 seconds Read

Cel mai nou proiect de agrement din Băile Felix începe să prindă contur. Construit pe locul fostului Hotel Felix și lângă Hotel Lotus din Băile Felix, FELIXARIUM, va fi un mini aquapark cu cu bazine și facilități de distracție acoperite și în aer liber.

Felixarium va dispune de bazine interioare și exterioare, bazine cu apă termală, pentru a asigura condiții prielnice de relaxare și distracție indiferent de anotimp sau condiții meteo.

Pe lângă distracția aquatică, oaspeții Felixarium vor avea la dispoziție și restaurante cu meniuri alese. Pentru cei care preferă minuturile vor exista în incinta Felixarium și Fast-Fooduri. Felixarium va oferi condiții prielnice tuturor categoriilor de oaspeți, indiferent de vârstă. Topoganele vor aduce un plus de culoare și varietate serviciilor disponibile la Felixarium. Acestea vor avea lungimi și grade de dificultate diferite oferind posibilitatea copiilor și nu numai la clipe de neuitat. Pe lângă aceste facilități, Complexul de Agrement Felixarium va dispune și de saună, hidromasaj și jacuzzi.

Complexul din Băile Felix va avea 2 hoteluri de cinci stele, 14 bazine cu apă, o bază de tratament echipată cu aparatură de ultimă generație, restaurant, zonă de agrement sau săli de conferințe. Din cele 14 bazine cu apă, 7 bazine sunt cu apă termală și 7 cu apă încălzită.

Felixarium este amenajat pe locul fostului Hotel Felix și va avea bazine în aer liber și bazine închise, tobogane, saună, jacuzzi și toate amenajările pentru servicii de tip spa. ”Clădirile Felixarium vor avea corp comun cu Hotel Lotus, renovat la patru stele”, a spus directorul companiei care deține atât hotelul, cât și aquaparkul, Florin Serac, citat de presa locală.

Complexul de agrement ar fi trebuit să fie finalizat în anul 2009, însă lucrările au fost amânate din cauza izbucnirii crizei economice, timp în care, însă, competitorii maghiari ai Băilor Felix s-au dezvoltat cu ajutorul proiectelor europene, în loc să investească bani privați.

Construcția a început în anul 2010, iar din luna august a acestui an, baza de agrement a intrat în probe, urmând ca începând cu luna octombrie să se deschidă publicului. Tot pentru turiști va fi inaugurată și zona de relaxare și distracție care va cuprinde aparate de hidromasaj, paturi de masaj, jacuzzi, tobogane sau un bazin cu lumini colorate.

Realizarea aquaparkului din Băile Felix este văzută drept o nouă șansă pentru revitalizarea stațiunii, care are o tradiție impresionantă.

Similar Posts