Cel mai bun mic dejun: fulgi de ovăz cu banane. Iată rețeta perfectă!

author
1 minute, 36 seconds Read

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Sunt sigur însă că ideile tale cu privire la un mic dejun mai special nu mai sunt atât de multe.

Când te trezești dimineața, ai poftă să mănânci un mic dejun gustos și sănătos? O veche zicală spune să mănânci la micul dejun ca un rege și la cină ca un cerșetor.

Adevărul este că majoritatea oamenilor nu prea mănâncă un mic dejun adecvat și în nici un caz un mic dejun copios.

Din această cauza vreau să-ți propun acum o rețetă pentru un mic dejun, dar nu numai, pentru că poți să-l consumi în oricare timp al zilei. Și ca un plus, vreau să-ți spun că preparatul pe care îl obții, este un supliment alimentar foarte bun dacă faci și sport.

Este o rețetă simplă care este gata în maxim 15 minute, și este foarte gustoasă!

Ai nevoie de:

-2 banane -100 g miere -esență de migdale -125 g fulgi de ovăz -1 linguriță scorțișoară -sare

-iaurt

Fulgii de ovăz sunt printre cele mai sănătoase alimente pe care poți să le mănânci la micul dejun. Plini de fier, fibre și tiamină, își merită din plin statutul de superstar al alimentatiei moderne.

Într-un bol pune bananele pe care le vei pisa cu o furculiță. Adaugă apoi mierea peste și amestecă.

Într-un alt bol pune fulgii de ovăz, esența de migdale, scorțișoara, un vârf de sare și amestecă-le.

Apoi pune împreună conținutul celor două boluri. Amestecul obținut pune-l într-o tavă de muffins, și bagă-l în cuptorul preîncălzit la 175 de grade timp de 10 minute.Pentru un plus de inventivitate poți să le ornezi la final cu iaurt și fructe!

Similar Posts