Cea mai nouă abordare în învăţarea unei noi limbi străine in timp ce navighezi pe internet

Cea mai nouă abordare în învăţarea unei noi limbi străine in timp ce navighezi pe internet

author
1 minute, 33 seconds Read

Aveţi dificultăţi în învăţarea unei noi limbi străine?

5727554

La fel ca majoritatea oamenilor, probabil că aţi încercat și eșuat de mai multe ori. Cele mai multe persoane care încearcă să înveţe o nouă limbă au probleme cu scrierea noilor cuvinte. Lingua.ly transformă web-ul în sine într-o experiență gratuită de învățare personalizată.

Lingua.ly este o soluție inovatoare de învățare a unei limbi noi. Uită-te la cuvintele de pe orice pagină web cu un dicționar gratuit şi realizează cartonașe lingvistice personalizate pentru sistemul lor inteligent de învățare.

Cei de la lingua.ly merg pe principiul că învăţăm mai bine atunci când limba este interesantă pentru noi. Acesta ne ajută să creăm un vocabular, definind-ul cu imagini, exemple de fraze şi practică atunci când este momentul.

Aplicația începe prin a permite unui utilizator să testeze cele mai utilizate cuvinte. Apoi, cuvântul este tradus în limba dorită. O imagine este, de asemenea, asociată cuvântului pentru o referinţă mai bună.

Puteți asculta pronunția corectă a oricărui cuvânt cu doar un clic pe pictograma difuzor aflată pe definiția cuvântului.

În ceea ce privește gramatica, în opinia celor de la Lingua.ly, limba ar trebui să fie învățata în mod natural, prin expunerea și interacțiunea cu viața reală. De aceea, acestea merg pe cât mai multe exemple naturale fără a da definiţii sau a pune accent pe formulele diferitelor timpuri.

În cazul în care sunteţi pe drum, aceştia au creat o aplicaţie pentru Android care
vă ţine mereu conectaţi la dicţionarul limbii care aduce un interes pentru dumneavoastră.

După folosirea aplicației, este evident cât de diferită și eficientă este această metodă de învăţare.

Similar Posts