luni, ianuarie 24, 2022

Cea mai mare acțiune de împădurire voluntară din Transilvania

Recomandam si

Peste 1500 de voluntari din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, în special tineri au participat la una din cele mai mari acțiune de împădurire, ca urmare a unui apel pe Facebook, făcut de către cel mai important ONG din România care militează pentru salvarea pădurilor. Cea mai mare acțiune de împădurire voluntară din Transilvania

FOTO: Bianca Sara

Potrivit președintelui organizației, Alin Ulhmann Useriu, au fost plantate câte 3 hectare de pădure pe oră, cam cât se taie la nivel național într-o oră.

Ei au plantat peste 40.000 de salcâmi, pe 10 hectare de teren, ceea ce reprezintă la ora actuală cea mai mare împădurire voluntară care a avut loc în Transilvania.Voluntarilor li s-au alăturat și localnici din comuna Budesti , precum și autoritățile locale care i-au susținut pe voluntari cu mâncare și cu apă.

Cea mai mare acțiune de împădurire voluntară din Transilvania

FOTO: Bianca Sara

Acțiunea celor de la Tășuleasa Social s-a încheiat cu o surpriză pentru cei prezenți, un concert susținut de trupa clujeană Grimus.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Ghid incepatori pentru SMS Marketing

Consumatorii devin din ce in ce mai confortabili sa interactioneze cu companiile pe dispozitivele lor mobile. Marketingul prin SMS...
- Advertisement -