Cea mai bună rochie de mireasă pentru forma corpului tău: cum să alegi locul potrivit | edenbride.ro

Cea mai bună rochie de mireasă pentru forma corpului tău: cum să alegi locul potrivit | edenbride.ro

2 minutes, 49 seconds Read

Acest articol va depăși criteriile tradiționale a ceea ce este „acceptabil” pentru forma corpului tău și va discuta despre cum să alegi o rochie de mireasă care să-ți flateze silueta în timp ce îți evidențiază cele mai bune trăsături.

Rochii de mireasă cu decolteu în V, decolteu inima și decolteu decalat, găsești cea mai potrivită rochie de mireasă pentru silueta ta. Dacă proporțiile sunt corecte, stilurile fără umăr pot surprinde și invitații. Probabil că nu vrei să atragi atenția nimănui asupra sânilor tăi disproporționat de mari. Găsirea unui sutien care ți se potrivește poate fi suficient de stresantă și după părerea mea, cea mai bună opțiune este să vă proiectați o rochie. Corsetul pentru proiecte personalizate poate fi modificat pentru a oferi suportul potrivit. Decolteurile și părțile laterale ale rochiilor personalizate pot fi modificate pentru a nu se dezvălui o mare parte a bustului.

Promovarea sânilor mici. Dacă doriți să vă accentuați bustul sau să adăugați puțin corp, articolele complicate sunt o opțiune excelentă. Topurile cu decolteuri joase sunt cele mai bune pentru femeile cu busturi mai mici, mai pline. Dacă întâmpinați probleme în a alege între multe rochii de mireasă, luați în considerare purtarea unui costum pantalon. Cusăturile verticale ale acestor pantaloni te vor face să pari mai înaltă, în timp ce o bluză la modă cu broderie va atrage atenția în sus.

Gândește-te bine la șoldurile tale

Dacă doriți să vă acoperiți spatele, pantalonii evazați sunt o alegere inteligentă. Talia, sau bustul inferior, este partea cea mai subțire a trunchiului majorității oamenilor. Dacă ai sâni uriași, vei avea nevoie de niște aparate dentate pentru a le ține. Rochiile cu spatele jos ar trebui evitate deoarece nu oferă suficient sprijin pentru bustul tău, poți alege și din categoria rochii mireasă ieftine dacă sunt modele care se potrivesc stilului tău.

Nu va părea că femeile încearcă să părăsească petrecerea devreme dacă fac acest lucru. Dacă vrei să arăți cel mai bine în ziua cea mare, reține că două jumătăți sunt mai frumoase decât un întreg atunci când îți îmbraci rochiile de mireasă.

Purtarea unei rochii de bal din tul până la podea nu este cu siguranță cea mai bună alegere dacă vrei să pari mai înaltă. Datorită unei croieli asimetrice, linia orizontală poate fi mai lungă, mai aproape de tiv, și poate da aspectul că îmbrăcămintea este mai scurtă decât este în realitate. Pliurile sau fantele care sunt orientate vertical pe o fustă te pot face să pari mai înaltă. Purtați haine cu decolteu înalt și multe accesorii pentru a-ți scoate în evidență partea superioară a corpului. 

Marcați-vă înălțimea cu mândrie

Dacă eșți înaltă, este plăcut să te joci cu tivul care se termină la glezne sau deasupra gleznelor. Acest lucru îți accentuează încălțămintea și dă iluzia că picioarele tale sunt mai scurte, fără a te face cu adevărat să arăți mai scundă. O femeie mai înaltă arată superb în volumul masiv al unei rochii de bal.

Similar Posts