Ce se întâmplă când vezi un copil tremurând de frig în plină iarnă

Când un băiat de 11 ani, stă într-o stație de autobuz fără o geacă pe el, în plină iarnă, în Oslo, Norvegia, camerele de filmat ascunse au capturat o serie de momente de-a dreptul emoționante.

3625146

Experimentul a fost filmat de către filiala norvegiană a SOS Children’s Villages International Charity, ca parte a unei campanii pentru a oferi haine groase copiilor din Siria, notează Nordic Page.

Așa cum se observă și în filmuleț, majoritatea oamenilor îi oferă micuțului mănuși, eșarfe, fulare și chiar și o geacă de iarnă.

„Oamenilor ar trebui să le pese la fel de mult și de copiii din Siria, la fel cum le pasă de acest băiat” a punctat Synne Rønning, purtătoarea de cuvânt a SOS Children’s Villages.

Ea a precizat de asemenea că băiețelul a fost un voluntar în filmarea clipului și viața acestuia nu a fost niciodată pusă în pericol pe timpul filmărilor.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/sh1130a8kauasd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/sh1130a8kauasd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/sh1130a8k...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/sh1130a8kauasd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52