Cauți un loc de muncă? Fii pe fază ! Cel mai mare retailer online din lume face recrutări în România

Cauți un loc de muncă? Fii pe fază ! Cel mai mare retailer online din lume face recrutări în România

author
1 minute, 0 seconds Read

Amazon, cel mai mare retailer de produse on – line din lume a închiriat la Iaşi o clădire cu o suprafaţă de 13.500 mp care ar urma să găzduiască atât cei 300 de angajaţi actuali de la centrul de dezvoltare software care funcţionează acum în Iaşi cât şi cei pe ceilalţi 1000 pe care urmează să îi angajeze. Cauți un loc de muncă? Fii pe fază ! Cel mai mare retailer online din lume face recrutări în România

SANTA CLARACA/USA – FEBRUARY 1 2014: Amazon building in Santa Clara California. Amazon is an American international electronic commerce company. It is the world’s largest online retailer.

Tranzacţia privită ca fiind cea mai mare tranzacţie de birouri din provincie, s-ar ridica la o chirie de peste 1,6 milioane de euro anual.

De altfel Amazon şi-a anunţat în 2015 intenţia de a se extinde în Europa, vorbindu-se chiar de faptul că ar urma să deschidă magazine online separate și pentru Polonia sau Suedia.

Până în prezent România nu a fost luată în calcul de către Amazon datorită numărului scăzut de tranzacţii cu cardul, însă în urma unui studiu recent efectuat de către MasterCard, numărul românilor care fac zilnic plăți cu cardul a crescut cu 45% între martie și decembrie 2015.

Similar Posts